Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo R25i-30 / 180 Hz 0.5 ms IPS - 3.999 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Süha Pakten
GTG DEĞERİNİ BULAMIYORUM Lenovo‘nun neden yazmazlar ki abi anlamıyorum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar dünde yazdım ama cevap alamadım yazık ki tavsiyenize ihtiyacım var.
Amazondan 4.699₺ ye 24G2SP/BK modelini satın aldım ürün kargoda dün indirimde olan monitörde(lenovo r25l-30) çok hoşuma gitti onu da aldım iki üründe kargoda tavsiyeniz hangisinden yana olur teknik olarak çok bilgiye sahip degilim. İkisinden birini teslim almadan iade edicem o yüzden defaatle yazıyorum.İlginiz için teşekkür ederim.
Net incelemeler yok, o yüzden kesin konuşamayız. Lakin zannımca 24G2SP daha iyi. Özellikle kontrast hususunda Lenovo yaklaşamaz yanına. 1500:1 civarına kadar çıkabiliyor AOC. Onun haricinde renk olarak pek fark olacağını sanmıyorum, ikisi de on numara. Bütçe sıkıntınız yoksa AOC'yi iade etmeye gerek yok. Tek eksisi hoparlör yok, sizin için sorun mudur bilemem.

lebron23

80+ Bronze
Asıl fiyatı 4500 TL'mi şimdi, 500 TL için miydi onca tantana? O kadar inanılmaz indirim, ekstra indirim diye bahsedilince bende 6-6.5K'lık ürünü 4K'ya alacağımızı düşünmüştüm. Ben ürünü aldım bu arada pişman da değilim sadece eleştirimi yapıyorum.
Güzel tespit.

Yılmazz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yılmazz
Net incelemeler yok, o yüzden kesin konuşamayız. Lakin zannımca 24G2SP daha iyi. Özellikle kontrast hususunda Lenovo yaklaşamaz yanına. Onun haricinde renk olarak pek fark olacağını sanmıyorum. Bütçe sıkıntınız yoksa AOC'yi iade etmeye gerek yok. Tek eksisi hoparlör yok, sizin için sorun mudur bilemem.
Cevabınız için teşekkür ederim.Hoparlör benim için hiç önemli degil bütçede sorun teşkil etmiyor. Sürekli monitör almıyoruz dogal olarak bu fiyat bandına hangisi kaliteli ise onu almak lazım

Arkadaşlar dünde yazdım ama cevap alamadım yazık ki tavsiyenize ihtiyacım var.
Amazondan 4.699₺ ye 24G2SP/BK modelini satın aldım ürün kargoda dün indirimde olan monitörde(lenovo r25l-30) çok hoşuma gitti onu da aldım iki üründe kargoda tavsiyeniz hangisinden yana olur teknik olarak çok bilgiye sahip degilim. İkisinden birini teslim almadan iade edicem o yüzden defaatle yazıyorum.İlginiz için teşekkür ederim.
Kronik sorunu yoksa lenovo

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Cevabınız için teşekkür ederim.Hoparlör benim için hiç önemli degil bütçede sorun teşkil etmiyor. Sürekli monitör almıyoruz dogal olarak bu fiyat bandına hangisi kaliteli ise onu almak lazım
İkisini de almışsınız neticede. Gelince yan yana koyar, karşılaştırırsınız. Size daha iyi gözükeni kullanır, diğerini iade edersiniz. Buraya da yazarsınız görüşlerinizi.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,683
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Teslim edilen arkadaşlar ilk izlenimlerini yazabilirler mi?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom