Adriatique
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bahsettiğim modellerden kötü mü değil mi onun için testlerini beklemek gerekirOnlardan kötü mü sizce?
Bahsettiğim modellerden kötü mü değil mi onun için testlerini beklemek gerekirOnlardan kötü mü sizce?
O fiyata Casper almaya devamNormal fiyatında bir ürün diye gözüküyor, sanırsam indirim falan yok. Normalde de piyasası oturunca 4200'ün üstünde satılmazdı sanırım.
Ne zamana çıkar fikriniz var mı? Kullanan arkadaşlar bir hafta sonra söyleyebilir mi meselaBahsettiğim modellerden kötü mü değil mi onun için testlerini beklemek gerekir
Umarım kaliteli çıkarda üzmez diyelim, benimki kargodaO fiyata Casper almaya devam
Abdullah abi bizzat kendisi 1 haftaya kadar atat diye dusunuyorum inceleyecegim dedi zatenNe zamana çıkar fikriniz var mı? Kullanan arkadaşlar bir hafta sonra söyleyebilir mi mesela
ben ekleyebiliyorum şuanSepete eklenmiyor. 2000 kişi inceliyor. Zaaaa. Abi bu forumdan korkulur. Önce alıp sonra link atmak lazım.
IpsBunun panelin neydi ya bulamadım açıklamada IPS mi bu
4Klık monitörden 10-15K lık monitör performansı beklemiyorsan mutlu olursunUmarım kaliteli çıkarda üzmez diyelim, benimki kargoda