Daha iyisi bulunamaz mı hocam ileride özellikle kasım fırsatlarında daha iyisini bu bütçe bandında paylaşamaz mıydınız? ona göre hareket edelim tek bir kez alacağım monitörü ve ömürlük kullanmak istiyorumNeyse zaten Ocakta asgari ücret zammında sonra fiyatı 6K
2 ay önce 4600₺ ya MSI g2412 aldım daha geçenlerde 3900₺ ye inmiş ona üzülmüştüm şimdide bunu görünce
5K bandında Omen 25i var, götüntü kalitesi olarak Omen biraz daha iyi muhtemelen. Fiyat dahil her şeyi hesaba katınca Lenovo daha mantıklı.Bütçeyi biraz daha yükseltirsek daha iyi bi model bulunamaz mıydı hocam?
Ayağı biraz kaba değil mi?1 aydan fazladır kullanıyorum ayni monitor 27 inc olanı usb girişleri var 4 tane 2 hdm girişi 1 dp girişi ses kalitesi günlük kullanımda fazlasıyla yetiyor bas beklemeyin 180 hz sadece 30 dakika kullandırıyor 165 hz standart veriyor parlaklık renk ayarları görüntü ust kalite tatmin edici ayağında pivot özeliği ve telefon tutucu özelik var çok şık duruyor sorusu olan cevap verebilirim
biz aldık bir tane sende al incelemesi akar çok güzel monitöre benziyorNeyse zaten Ocakta asgari ücret zammında sonra fiyatı 6K
10K'lık monitör alan basıyo parayı alıyo geçiyo abi garibanın parası değerli olunca sorguluyor mecbur nerden biliyosun diye lütfen sorma.10K lık monitöre bu kadar analiz yapmıyorsunuz
Ne konusunda?Lenovodan yetkili birimlerle konuştum yarın sabah servisten bilgi alırım