Monitörü kapat aç PC yide kapat açÇözümü nedir
Aylardır kullanıyorum, tek bir sorununu bile görmedim. Kronik demek doğru değil, şu an piyasa durumu nedir bilmiyorum, daha iyi muadili varmıdır onuda bilmiyorum, ama çıktığı dönem içersinde fiyatına en iyi özellikleri sunan monitör buydu.O monitör kronik sorunlu. Stand by sorununu yaşayan onlarca insan var. Tabi forumdaki monitör öneren çok bilmişler araştırma zahmetine girmeyip kulaktan dolma bilgilerle direkt olarak bu monitörü öneriyorlar.
Sen sorun yaşamamış olabilirsin fakat aynı sorunu onlarca kişi yaşıyor hocam. Bu da almamak için yeterli bir sebep. Alternatif olarak aoc 24g4x alınabilir mesela. Araştırdığım kadarıyla bir sorunu yok.Aylardır kullanıyorum, tek bir sorununu bile görmedim. Kronik demek doğru değil, şu an piyasa durumu nedir bilmiyorum, daha iyi muadili varmıdır onuda bilmiyorum, ama çıktığı dönem içersinde fiyatına en iyi özellikleri sunan monitör buydu.
Hocam sorun kronik değil, teknoloji şans işi ve bu sorun çözülemeyecek bir şey değil. Dediğiniz monitör hakkında bir fikrim yok, yeni çıkmış zaten.Sen sorun yaşamamış olabilirsin fakat aynı sorunu onlarca kişi yaşıyor hocam. Bu da almamak için yeterli bir sebep. Alternatif olarak aoc 24g4x alınabilir mesela. Araştırdığım kadarıyla bir sorunu yok.
Nasıl halletiniz lütfen bana da çözümü söyler misinizHallettim beyler eyw
nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuzHocam sorun kronik değil, teknoloji şans işi ve bu sorun çözülemeyecek bir şey değil. Dediğiniz monitör hakkında bir fikrim yok, yeni çıkmış zaten.
Önce monitöre giden kabloyu çıkarıp bidaha takın, açılırken klavyeye ve mouse falan tıklayınNasıl halletiniz lütfen bana da çözümü söyler misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl halletiniz lütfen bana da çözümü söyler misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz