Neler Yeni

Lenovo r25i 30 stand-by mode hatası

sweny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YunusCan Deregözü
Çözümü nedir

tiger1

80+ Bronze
O monitör kronik sorunlu. Stand by sorununu yaşayan onlarca insan var. Tabi forumdaki monitör öneren çok bilmişler araştırma zahmetine girmeyip kulaktan dolma bilgilerle direkt olarak bu monitörü öneriyorlar.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O monitör kronik sorunlu. Stand by sorununu yaşayan onlarca insan var. Tabi forumdaki monitör öneren çok bilmişler araştırma zahmetine girmeyip kulaktan dolma bilgilerle direkt olarak bu monitörü öneriyorlar.
Aylardır kullanıyorum, tek bir sorununu bile görmedim. Kronik demek doğru değil, şu an piyasa durumu nedir bilmiyorum, daha iyi muadili varmıdır onuda bilmiyorum, ama çıktığı dönem içersinde fiyatına en iyi özellikleri sunan monitör buydu.

tiger1

80+ Bronze
Aylardır kullanıyorum, tek bir sorununu bile görmedim. Kronik demek doğru değil, şu an piyasa durumu nedir bilmiyorum, daha iyi muadili varmıdır onuda bilmiyorum, ama çıktığı dönem içersinde fiyatına en iyi özellikleri sunan monitör buydu.
Sen sorun yaşamamış olabilirsin fakat aynı sorunu onlarca kişi yaşıyor hocam. Bu da almamak için yeterli bir sebep. Alternatif olarak aoc 24g4x alınabilir mesela. Araştırdığım kadarıyla bir sorunu yok.

sweny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YunusCan Deregözü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hallettim beyler eyw

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen sorun yaşamamış olabilirsin fakat aynı sorunu onlarca kişi yaşıyor hocam. Bu da almamak için yeterli bir sebep. Alternatif olarak aoc 24g4x alınabilir mesela. Araştırdığım kadarıyla bir sorunu yok.
Hocam sorun kronik değil, teknoloji şans işi ve bu sorun çözülemeyecek bir şey değil. Dediğiniz monitör hakkında bir fikrim yok, yeni çıkmış zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aleyna Yıldızlı
Nasıl halletiniz lütfen bana da çözümü söyler misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hallettim beyler eyw

Hocam sorun kronik değil, teknoloji şans işi ve bu sorun çözülemeyecek bir şey değil. Dediğiniz monitör hakkında bir fikrim yok, yeni çıkmış zaten.
nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz

sweny

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
YunusCan Deregözü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz
Önce monitöre giden kabloyu çıkarıp bidaha takın, açılırken klavyeye ve mouse falan tıklayın

Ben sorunu böyle çözdüm

Açılmazsa kabloları çıkartıp tekrardan bağlayın monitörü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,984
Üyeler
159,702
Son üye