Neler Yeni

Öneri Lenovo Yoga Slim 6 OLED vs Huawei Matebook 14

EfeKaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Kaan
Bütçe
25000
Merhabalar,

Lenovo 1K çözünürlüğe sahip, OLED 8GB RAMli. Rami arttırabilirim ilerde.

Huawei ise 2K, OLED değil fakat olede benzer canli bir ekranı var.

Önceliğim film izlemek, sizce hangisini almalıyım.

Farklı öneriniz varsa onları da yazabilirsiniz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Tesekkur ederim, incelemistim fakat ekranı çok solgun duruyor. Isik yansımasıyla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü aynı panele sahip diğer ekranlar daha canlı duruyordu, zaten belirttiğim ekranlar bambaşka bir canlılık sunuyordu.
O segmentte en iyisi Zenbook 14 Oled bence. Ama attıklarını değerlendirirsem sırf RAM için Huawei derim 8GB RAM bu dönemde çekilmez. Ama ekran kalitesi olarak Lenovo tabi ki çok daha iyi.

EfeKaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O segmentte en iyisi Zenbook 14 Oled bence. Ama attıklarını değerlendirirsem sırf RAM için Huawei derim 8GB RAM bu dönemde çekilmez. Ama ekran kalitesi olarak Lenovo tabi ki çok daha iyi.
Rami upgrade edemiyoruz gibi bir mesaj görmüştüm forumda. 8 i çıkarıp 16 taksam olmaz mı ben öyle düşünmüştüm Rami yukseltecegim. Tek kafamda kalan şey 2k ekran filmler için çok güzel oluyor ama lenovo 1k. Çok çok büyük fark eder mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Rami upgrade edemiyoruz gibi bir mesaj görmüştüm forumda. 8 i çıkarıp 16 taksam olmaz mı ben öyle düşünmüştüm Rami yukseltecegim. Tek kafamda kalan şey 2k ekran filmler için çok güzel oluyor ama lenovo 1k. Çok çok büyük fark eder mi?
Anakarta lehimli oluyor bunlarda bellekler slot yok yani.

1080P/2K arası çok bir fark göremezsin. Ekran kalitesi daha önemli. Ama Huawei de ekran olarak üzmez o da süper sadece OLED kadar iyi değil 😀

EfeKaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam görmüştüm ama fiyati çok ucuz ve kullanılmış ürün yorumu vardı hiç bakmadım bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakarta lehimli oluyor bunlarda bellekler slot yok yani.

1080P/2K arası çok bir fark göremezsin. Ekran kalitesi daha önemli. Ama Huawei de ekran olarak üzmez o da süper sadece OLED kadar iyi değil 😀
8gb ram yeterli olur mu peki, yükseltmek zor olursa 8gb kullanmak zorunda kalacağım. Tercihim oled olacak gibi.

Son düzenleme:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Evet hocam görmüştüm ama fiyati çok ucuz ve kullanılmış ürün yorumu vardı hiç bakmadım bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8gb ram yeterli olur mu peki, yükseltmek zor olursa 8gb kullanmak zorunda kalacağım. Tercihim oled olacak gibi.
8GB uzun vadede yetmez.

EfeKaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Kaan
8GB uzun vadede yetmez.
Sırf oled diye böyle bir laptop alınır mı, matebook 14 oled olmamasına rağmen reyondaki diğer laptoplardan daha farkedilir bir canlılığı vardı. Tabi ki oled huaweiye göre çok daha iyiydi farkedilebiliyordu.

mazge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
samet
Dün alacak olsaydın huawei derdim 21999 fiyatı vardı.

Emsal

80+ Silver
Sevdiğim bir alan olduğundan premium laptoplara bakıyorum ben de genelde hocam
Hala uygun fiyata var Hepsiburada da

Şu tarz da var pek meşhur değil ama

Bunun yanında sadece film ve internet için kullanacağınız laptopda 8gb bence sorun çıkarmaz uzun süre inşaallah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,423
Üyeler
166,751
Son üye
Halgrayson
Top Bottom