Neler Yeni

Çözüldü✓ Leptop önerir misiniz

Turuncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Bütçe
12000
Merhaba, bir laptop satın almak istiyorum ancak bilgisayar konusunda pek bilgim yok. Kullanacağım programlar arasında Python, SolidWorks, Flowgorithm ve Visual Studio gibi yazılımlar bulunuyor. Bu programları sorunsuz çalıştırabilecek, ancak mümkün olduğunca uygun fiyatlı bir laptop önerebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,645
İsim
Hakanbey
Merhaba, bir laptop satın almak istiyorum ancak bilgisayar konusunda pek bilgim yok. Kullanacağım programlar arasında Python, SolidWorks, Flowgorithm ve Visual Studio gibi yazılımlar bulunuyor. Bu programları sorunsuz çalıştırabilecek, ancak mümkün olduğunca uygun fiyatlı bir laptop önerebilir misiniz? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öyle bir bütçede o programları sorunsuz çalıştırabilecek 2.elde bile laptop bulman çok zor .Solidworks zaten baş belası sistem özellikleri en kötü 25-30k lık laptop lazım

SOLIDWORKS Temel kullanım için sistem gereksinimleri​

• CPU: Min. 3.3 GHz / İntel ® Core i7, i9 (12,13 veya 14 nesilleri)veya AMD ® Ryzen5
  • İşletim Sistemi: Windows ® 11 and 10
  • RAM: Min. 16GB
  • SSD: Min. 512GB
  • GPU: NVIDIA ® RTX A2000 Serisi veya AMD ® Radeon W5500 serisi

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,736
İsim
Sarp Yılmaz

Turuncu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir bütçede o programları sorunsuz çalıştırabilecek 2.elde bile laptop bulman çok zor .Solidworks zaten baş belası sistem özellikleri en kötü 25-30k lık laptop lazım

SOLIDWORKS Temel kullanım için sistem gereksinimleri​

• CPU: Min. 3.3 GHz / İntel ® Core i7, i9 (12,13 veya 14 nesilleri)veya AMD ® Ryzen5
  • İşletim Sistemi: Windows ® 11 and 10
  • RAM: Min. 16GB
  • SSD: Min. 512GB
  • GPU: NVIDIA ® RTX A2000 Serisi veya AMD ® Radeon W5500 serisi
Peki solidworks kullanmasam önere bilecegin Bir leptop varmı

Top Bottom