Leptop önerisinde bulunur musunuz?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar fiyat performans Leptop önerisinde bulunur musunuz iş için uygun leptop arıyorum hesap tuta bileceğim youtube video izleyeceğim şekilde yardımcı olursanız sevinirim

Bu bilgisayar soranlar bot mu acaba :) sorup kaçıyorlar

Adam iş için laptop istiyor rtx 4000 serisi diyosun.
Bütçeye göre ve yapacağın işe göre değişir. 4000 serisi dememin sebebi senin önerdiğin laptopa o parayı vermek saçmalık. O fiyata 2. El çok daha iyi laptop alınır. Sırf iş diyede o laptopa o para verilmez. Garantisi faturası var dersen eğer 2. El alacağı laptoptada olur bunlar. Yok ben sıfır istiyorum diyorsa 4000 serisi bakılır. 4000 haricinde alt seviye laptopların sıfır fiyatları pahalı. İlla sıfır olacaksa yine 2. El sitelerinden almak daha mantıklı kalıyor.

Bütçeye göre ve yapacağın işe göre değişir. 4000 serisi dememin sebebi senin önerdiğin laptopa o parayı vermek saçmalık. O fiyata 2. El çok daha iyi laptop alınır. Sırf iş diyede o laptopa o para verilmez. Garantisi faturası var dersen eğer 2. El alacağı laptoptada olur bunlar. Yok ben sıfır istiyorum diyorsa 4000 serisi bakılır. 4000 haricinde alt seviye laptopların sıfır fiyatları pahalı. İlla sıfır olacaksa yine 2. El sitelerinden almak daha mantıklı kalıyor.
10 15 bin TL arasında düşünüyorum hocam

Tam aradığın özellikler. Harika ekran, pil, malzeme, gizlenir kamera, parmak izi, ışıklı klavye, ortam ışık sensörü vs

Geri