canovzki 80+ Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 177 Reaksiyon skoru 14 2 Mart 2025 #1 3 ay önce aldığım leptop ısınmazken evdeki tozları çeke çeke ısınmaya başladı fanı etkilediğini düşünüyorum nasıl bir yok izleyebilirim arkadaşlar
3 ay önce aldığım leptop ısınmazken evdeki tozları çeke çeke ısınmaya başladı fanı etkilediğini düşünüyorum nasıl bir yok izleyebilirim arkadaşlar
Y yakupk 80+ Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 235 Reaksiyon skoru 47 2 Mart 2025 #2 Evi temizleyerek iyi bir yol kat etmiş olursun. :d
canovzki 80+ Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 177 Reaksiyon skoru 14 2 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yakupk yazmış: Evi temizleyerek iyi bir yol kat etmiş olursun. :d Devamı için tıklayın... Kanka deprem bölgesinde yaşıyorum sürekli bir yıkım var bundan dolayı oluyor arabalarımızı yıkamıyoruz bile
yakupk yazmış: Evi temizleyerek iyi bir yol kat etmiş olursun. :d Devamı için tıklayın... Kanka deprem bölgesinde yaşıyorum sürekli bir yıkım var bundan dolayı oluyor arabalarımızı yıkamıyoruz bile
Y yakupk 80+ Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 235 Reaksiyon skoru 47 2 Mart 2025 #4 canovzki yazmış: Kanka deprem bölgesinde yaşıyorum sürekli bir yıkım var bundan dolayı oluyor arabalarımızı yıkamıyoruz bile Devamı için tıklayın... Hava temizleyici al agam. Kusura bakma bilmiyordum. Bilgisayarcı varsa yakınında oraya götür bence. İlk defa yaptığın bir şeyse.
canovzki yazmış: Kanka deprem bölgesinde yaşıyorum sürekli bir yıkım var bundan dolayı oluyor arabalarımızı yıkamıyoruz bile Devamı için tıklayın... Hava temizleyici al agam. Kusura bakma bilmiyordum. Bilgisayarcı varsa yakınında oraya götür bence. İlk defa yaptığın bir şeyse.
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 4,481 Reaksiyon skoru 1,422 2 Mart 2025 #5 Elektrik süpürgesi ile hava deliklerinin etrafını bir hava geçirmez bez ile sararak tozu çektir.