Neler Yeni

leptopu monitöre bağlayınca kasma yapıyor.

traksyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet batman
Merhaba arkadaşlar monster Abra A5 V15.1.1 kullanıyorum ekran küçük olduğundan dolayı bugun asus vg259qr monitör aldım hdmı ile bağlayınca monitör de bir kasma meydana geliyor çözünürlük değerlerini oynadım hz değerlerini değiştirdim ama bir sonuç alamadım yardımcı olacak var mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: cran

tiki59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tolga
Merhaba arkadaşlar monster Abra A5 V15.1.1 kullanıyorum ekran küçük olduğundan dolayı bugun asus vg259qr monitör aldım hdmı ile bağlayınca monitör de bir kasma meydana geliyor çözünürlük değerlerini oynadım hz değerlerini değiştirdim ama bir sonuç alamadım yardımcı olacak var mı ?
sadece görüntülemeyi ekrana vermen gerekiyor ikisi de aynı anda açık olmaması lazım açık olursa kasma yapar.

traksyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet batman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hepsini denedim sadece ikinci ekranı seçiyorum ama sonuç aynı cs go da falan epey kasıyor

traksyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet batman
şimdi de sadece ekranı uzat seçeneğin de bu sorun kayboluyor cs de mesela ekranı uzat da sorun yok sadece 2. ekran dendiğinde hem ekran yarıya düşüyor hem de kasma oluyor

cran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
caner
hocam merhaba

aynı sorun bende de var herhangi bir çözüm buldun mu ?

Aynı şekilde ekranı uzat dediğimde bir sorun olmuyor fakat sadece 2. ekran dediğimde takılmalar oluyor

traksyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet batman
selam, nvidia ayarlarından ekran çözünürlük gibi ayarları kurcaladım ve sorun halloldu. ikinci ekranı kapatıp oynayabiliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: cran

beratklkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat kalkan
Dostum ben de abra A5 v15.5 kullanıyorum aynı monitörü aldım ve aynı sorunu yaşıyorum. Acaba detaylı olarak nasıl çözdün anlatır mısın rica etsem

traksyk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ahmet batman
Merhaba, nvidea ekran kartı ayarlarından çözünürlük ayarlarıyla normal pc deki ayarlari eşitlemiştim sanırım bu şekilde çözdüm

Top Bottom