Paketlerken resim ekleyin orda resim hazırlama bölümü var. Ben kullandım sıkıntı yaşamadımG29 Direksiyon setine cüzdanım güvende teklifi geldi ama bir şey olur diye korkuyorum.Güvenli mi
Bu tarz sistemler genelde hep alıcıdan taraf oluyor, letgonunki hakkında bilgim yok amaG29 Direksiyon setine cüzdanım güvende teklifi geldi ama bir şey olur diye korkuyorum.Güvenli mi
Satıcı için riskli.5 kere sahibinden de satış yapmıştım sorun çıkmamıştı ama ucuz ürünlerdi.Bir sıkıntı çıksa alıcı bozsa veya ürünü veya bir kısmını alıp iade etse satıcı uğraşacak.En iyisi satmamakBu tarz sistemler genelde hep alıcıdan taraf oluyor, letgonunki hakkında bilgim yok ama
elden sat daha ucuza sat gerekirse ama kafan rahat etsinSatıcı için riskli.5 kere sahibinden de satış yapmıştım sorun çıkmamıştı ama ucuz ürünlerdi.Bir sıkıntı çıksa alıcı bozsa veya ürünü veya bir kısmını alıp iade etse satıcı uğraşacak.En iyisi satmamak
Kaça satıyorsunG29 Direksiyon setine cüzdanım güvende teklifi geldi ama bir şey olur diye korkuyorum.Güvenli mi
Karşı tarafta bozuk set varsa ve gelen sağlam ile değiştirip geri yollarsabence paketlerken video kaydına al sağlam olduğuna dair kargoya verirken falanda al elinde video kayıt bulunsun.
sen çalıştığına dair video kaydı al elinde bulunsun her türlü sorun çıkabilir video kaydı önemli.Karşı tarafta bozuk set varsa ve gelen sağlam ile değiştirip geri yollarsa![]()
Video kaydından sonra başka direksiyon yollamış diyebilir, geçmiş tarihe ait video diyebilir, kargo da zarar görmüş diyebilir vs. vs.sen çalıştığına dair video kaydı al elinde bulunsun her türlü sorun çıkabilir video kaydı önemli.