Letgo kargo ile ürün satmak

Violynn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
395
Letgodan tabletimi satmak istiyorum fakat yazan herkes kargo yapar mısınız tarzı sorular soruyorlar, bi dolandırıcılık yöntemi falan mı kargo ile ürün satmanın tehlikesi var mıdır?

var,param güvende gibi bir yöntemle satarsan alıcı bozup kasten bozuk gönderdi diye para iadesi alabilir oluyor öyle şeyler

90k ya laptop gibi bir şey satmak acaba ne kadar mantıklı?
çok sıkıntı yapmaman iyi olur, elden satış yap ben 1000 tl lik alışverişleri korkarak yapıyorum şahsen

çok sıkıntı yapmaman iyi olur, elden satış yap ben 1000 tl lik alışverişleri korkarak yapıyorum şahsen
Elden satılmıyor birtürlü hocam, o yüzden param güvende gibi sistemleri hesaba katmak istiyorum.

Letgodan tabletimi satmak istiyorum fakat yazan herkes kargo yapar mısınız tarzı sorular soruyorlar, bi dolandırıcılık yöntemi falan mı kargo ile ürün satmanın tehlikesi var mıdır?
Kargo ile satmak biraz şans işi hocam, onlarca ürün satmışımdır param güvende ile ve daha sıkıntı yaşamadım ama sıkıntı yaşayanlarda var yalan yok. Elden satmaya biraz uğraşın baktınız olmuyor sonradan kargolu satışta şansınız denersiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,453
Üyeler
189,085
Son üye
mertty1
Geri