Neler Yeni

letgo satış olayı/tehdit mesajları

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Dün eski telefonumu sattım. Satan arkadaş al satçı olduğunu söyledi, telefona neredeyse 1 saat baktı. Kendi sim kartını taktı şebekeye baktı, ekran dokunmatiğine, kamerasına osuna busuna her şeyini didik didik etti. Fiyatta anlaştık telefonu aldı. Bugün aramış kamerasında bir sıkıntı olduğunu, telefoncunun 500tl masraf cıkardığını söylüyor ve bu parayı benden istiyor. Dün her şeyine baktığını al satçı olduğu bu işlerden anladığını sorun olsa olmayacak olduğunu söyledim. Seni bulurum, bu işin peşini bırakmam gibi tehdit edici mesajlar yazdı ve polise gideceğini söyledi. Mesajların ss'ini aldım ne bir küfür ne bir hakaret ettim. Aklınca benden para koparmaya çalışıyor polise gitmesi durumunda ne yapmalıyım ?
Kanka belli ki seni yemeye çalışıyor merak etme polise bile gitmez zaten alırken kamerayı kontrol etmedimi hem 1 gün geçmiş satış gerçekleşmiş onda olan bir şeyi niye sen ödiyesin para koparmaya çalışıyor köpek salla gitsin bişey derse bende polise gidicem falan de tutuşsun biraz

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Kanka belli ki seni yemeye çalışıyor merak etme polise bile gitmez zaten alırken kamerayı kontrol etmedimi hem 1 gün geçmiş satış gerçekleşmiş onda olan bir şeyi niye sen ödiyesin para koparmaya çalışıyor köpek salla gitsin bişey derse bende polise gidicem falan de tutuşsun biraz
engelledim geçtim hocam, ben de gideceğini sanmıyorum da olur giderse tehditten açarım davayı biraz parasını alırım akıllansın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,266
Üyeler
160,056
Son üye
BerkaiKaya
Top Bottom