Neler Yeni

Yardım Letgo Teslimat Hizmeti Dolandırıcılığı

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Ahmet Hakan
Bilginiz olsun diye paylaşıyorum. Ajazz Mouseumu ilana koymamdan 2 dakika sonra letgodan letgo teslimat hizmeti başlığı altında bildirim geldi. Tıklayınca sohbete attı ve sohbet ekranı olduğunu bildiğimden bu oltaya düşmedim. Dikkatli olun arkadaşlar bu adamlar bot basıyor…
1730975737692.png

(reklam olmasın diye ilan başlığını ve fiyatını koymadım)

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
lappelduvide
Bilginiz olsun diye paylaşıyorum. Ajazz Mouseumu ilana koymamdan 2 dakika sonra letgodan letgo teslimat hizmeti başlığı altında bildirim geldi. Tıklayınca sohbete attı ve sohbet ekranı olduğunu bildiğimden bu oltaya düşmedim. Dikkatli olun arkadaşlar bu adamlar bot basıyor…
Alıntıyı görüntüle

(reklam olmasın diye ilan başlığını ve fiyatını koymadım)
mouse beyaz renk mi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hayır hocam siyah renk
Hocam letgoda ürünü kargolama nasıl gerçekleşiyor biliyor musunuz ? Bendede aj159 pro var sahibindene ilana koydumda satamadım bir türlü letgoyada koymayı planlıyorum ama kargolama işi nasıl gerçekleşiyor bilmiyorum.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Ahmet Hakan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam letgoda ürünü kargolama nasıl gerçekleşiyor biliyor musunuz ? Bendede aj159 pro var sahibindene ilana koydumda satamadım bir türlü letgoyada koymayı planlıyorum ama kargolama işi nasıl gerçekleşiyor bilmiyorum.
Letgoda ürün kargolama anlaşması yok. Son güncelleme ile kaldırdılar o sistemi. Mesajı atan dolandırıcı.

pcmasterrace

80+ Bronze
letgoda sadece elden var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Letgoda ürün kargolama anlaşması yok. Son güncelleme ile kaldırdılar o sistemi. Mesajı atan dolandırıcı.
hiçbir zaman olmadı diye biliyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Top Bottom