RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,065
RX 590 satıp indirimden 1660Tİ alıp son voltaj seviyesine kadar oc yapacaktım.Kessin sorunlu kart
RX 590 satıp indirimden 1660Tİ alıp son voltaj seviyesine kadar oc yapacaktım.Kessin sorunlu kart
Bu Arada kaca satiyorsun knk ?RX 590 satıp indirimden 1660Tİ alıp son voltaj seviyesine kadar oc yapacaktım.
1600-1700 arası gitsin isterim. Sonuçta 8 GB oyun canavarı. Bir de Special Edition yani ışıklı. Işığa şahsen ekran kartında önem veriyorum ama orası size kalmış. 1650Super de alınabilir sıfır olarak. Gidipte 1899TL verdiğim ekran kartına 1300 falan yazacak değilim. Birde daha 14 ay falan garantisi var.Bu Arada kaca satiyorsun knk ?
Parasına deymezCahilliğime verin. Pahalı mı bu şimdi ?
Işıklı mışıklı moruq1600-1700 arası gitsin isterim. Sonuçta 8 GB oyun canavarı. Bir de Special Edition yani ışıklı. Işığa şahsen ekran kartında önem veriyorum ama orası size kalmış. 1650Super de alınabilir sıfır olarak. Gidipte 1899TL verdiğim ekran kartına 1300 falan yazacak değilim. Birde daha 14 ay falan garantisi var.
Çakallar bide intel i5 yazmışlar ama nesil yazmıyor. Muhtemelen 2. veya 3. nesil.üstünde gaming veya pro yazıyosa korkucaksın zaten
öyle böylede alan var galiba bazende bunları yazan şirket çalışanları diye düşünüyorumAllah aşkına bugün bunu gördüm. Ekran kartı olmayan bilgisayarı gaming diye etiketle satıyorlar millet de görsele kanıp alıyor
Bir sürü yorum var ama yorumların çoğu eminim ki dediğin gibi şirket çalışanları.öyle böylede alan var galiba bazende bunları yazan şirket çalışanları diye düşünüyorum![]()
ramler çöp bu arada 1600MHz satılıyor mu onu bile bilmiyorum ekran kartı miningli olabilir vs değmez bunlara para vermeye ayrıca işlemci 7. nesil şu anda 9. nesil bile tavsiy etmiyorken 7. nesil hiç alınmazLink yasak mı bilmiyorum ama şuna bi bakın ya
Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da
Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com