Neler Yeni

letgoda dolandırıldım

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Geçmiş olsun öncelikle hata sende birincisi RX 6600 u o fiyata kimse vermez buradan anlamaliydin ikincisi kendin test etmeliydin adam sağlam kartta testini yapmış sana onu atmış kesin üçüncüsü ise yapabilecek hiçbir şey yok ikinci el ürün alırken satış sözleşmesi yapmanız gerekiyor ben 6-7 senedir ikici el ürün alıp satıyorum sistem bu şekilde işler

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Hata senin kusura bakma

SadeceSeyf

80+ Gold
Kargo ile gonderilmedi adamla bulusup aldim adam bana her seyin fotosunu vidoesunu yollayinca guvendim kendisine eve geldim taktim valismiyor heme n bi pc ciye gittim kartin bozuk oldugunu ogrendim
Geçmiş olsun hocam daha neler göreceğiz bakalım

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Geçmiş olsun. Bu konularda babama bile güvenmem test ederim.

Farway

80+ Silver
Hiçte bir şey olmaz adamı gördüğünüz yerde sıkıştırıp alın paranızı.

Silinsin

80+ Silver
RX serisin de görüntü gelmeme problemi var bazı durumlar da öncelikle hdmi ile bağlamayı deneyin imkan varsa pcyi açmak yerine biosa geçmeyi deneyin açılırsa güvenli moda geçirin ona göre bir şeyler deneyelim. Pc'ci en son gitmeniz gereken yer bu ara da.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Çevren varsa gidip adamı dövün , parayı alın bence(!)

Reindi

80+ Silver
letgodan 2. el ekran kartı aldım (rx6600) 4200 TL verdim. Ürünün calisirkenki fotosunu vb her seyini atti adam pc den acikken ekrandan bilgilerini vb de. urunu aldim bende calismiyor pc ciye gittim orda da calismiyor ekran karti bozukmus. adama dedim iade istedim. Adam ben sana verirken calisiyordu ya sen bozduysan kardesim dedi ben de daha bugun denedim reis direkt bozuk cikti kartin dedim adam da beni ilgilendirmez diyip engelledi simdi bu elimde mi kaldi benim
eğer denemeden aldıysan parayı geri alamazsın çünkü adamı ilgilendiren bir şey yok ortada bozdun der çıkar

Aurora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Aurora
Cimere şikayet et. Elindeki her bilgiyle. Yada direk bulunduğun yerdeki karakola git. Ben böyle bi dolandırılma olayinda cimere başvurmuştum. Burdaki polislere aktardiklari için. Bana polisler direk bidaha bize bildir öyle daha hizli aksiyon alırsın demişti.
kanka cımerede verse bir şey degısmezkı adam fotoları atmıs vs. parasını calmamıskı adam yolda bozulmustur dıyebılır bende calısıyor dıyebılır gecmıs olsn denemeden almaması lazımdı bu devırde ne yazıkkı babana bıle guvenmeyeceksın

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
hemen bir tane silah al adamı bul tehdit et paranı al (!)

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
sezer adıgüzel
Geçen sene 1100tlye gtx 960 4gb satın aldım letgodan. Satan kişi tüm herşeyini attı wp den bana konuşuncada sanki dünyanın en temiz insanı. Önce zaten güven veriyorlar. Daha sonra kargolamasını bekledim saatler geçti kargolamadı. Durumu anladım gittim adliyeye şikayet dilekçemi oluşturup askere gittim ama adamın gerçek ismini bilmiyorum ininale para yolladım oradada adına ulaşamıyorum numarasınıda kapatmış yani tam bir muamma her şey 😂😂. Askerdeyim forumda dolaşıyorum biri konu açmış benim satın aldığım ilana denk gelmiş satın almak istiyor 😂😂 hemen arkadaşı uyardım bendeki kalıntıları gösterdim hiç para mevzusuna bulaştırmadan korudum o adiden. 6 ay geçti döndüm dilekçem ne durumdaymış diye. Adamı fiilen bulmamışlar ama herşeyini döktüler önüme 26 yaşında kobanili mülteci 😂😂😂😂 adı batsın ismi decvar 100lerce kişiyi dolandırmış. Savcı hanım çağırdı beni dedi en düşük bütçeyle dolandırılan sensin listesinde. Banka hesabını banladık. İcra davanı aç paran 15 gün içinde geri iade edilecek. İcramıda açtım delillerleri de ininale yolladım adliyeden. 131tl bir masraf çıktı o da karşı taraftan karşılandı. Adamın banka hesabını gördüm 2 milyon lira dolandırmış. Böyle bir hadise yaşadım bende.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Çetin
letgodan 2. el ekran kartı aldım (rx6600) 4200 TL verdim. Ürünün calisirkenki fotosunu vb her seyini atti adam pc den acikken ekrandan bilgilerini vb de. urunu aldim bende calismiyor pc ciye gittim orda da calismiyor ekran karti bozukmus. adama dedim iade istedim. Adam ben sana verirken calisiyordu ya sen bozduysan kardesim dedi ben de daha bugun denedim reis direkt bozuk cikti kartin dedim adam da beni ilgilendirmez diyip engelledi simdi bu elimde mi kaldi benim
Öğrenci misin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,277
Üyeler
165,323
Son üye
rwich
Top Bottom