isimsizüye
80+ Gold
-
Ölücülerden bıktım ya Allahtan kasamı satılığa koydum.
Aslında ölücü vs ama vereceği fiyatı söylüyor. İsterse 1 tl der. Olmaz maalesef, Kusura bakmayın veremem gibi cümleler kurarsanız daha iyi olacaktır. Devam ederse engellersiniz.-Alıntıyı görüntüle
Adam verebileceği fiyatı vermiş daha önce bu şekilde bir sürü ürün aldım. Kusura bakmayın veremem demek yerine küfür etmek daha mı kolay?açıklamaya pazarlık için rahatsız ederseniz hayatınızda duymadığınız küfürlere şahit olup annenizi saklamak isteyebilirsiniz diye not düşüyorum nadir kişi pazarlık için yazıyor onlarda zaten...
açıklamaya yazdım gelmeyin saçma fiyatlarla geliyorlar haylaAdam verebileceği fiyatı vermiş daha önce bu şekilde bir sürü ürün aldım. Kusura bakmayın veremem demek yerine küfür etmek daha mı kolay?
O zaman ayrı. Son fiyatını da belirttikten sonra yazıyorlarsa evet sıkıntı. Fakat tavsiyem engelle geçaçıklamaya yazdım gelmeyin saçma fiyatlarla geliyorlar hayla
engelledimO zaman ayrı. Son fiyatını da belirttikten sonra yazıyorlarsa evet sıkıntı. Fakat tavsiyem engelle geç
Zaten hızlı satılsın diye fiyatı düşük tutmuşum daha ne ineyim hazır eğilmişken neyse..Adam verebileceği fiyatı vermiş daha önce bu şekilde bir sürü ürün aldım. Kusura bakmayın veremem demek yerine küfür etmek daha mı kolay?