isimsizüye
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
değmez boşa.Adama tam sövcektim engelledi içimde kaldı
değmez boşa.Adama tam sövcektim engelledi içimde kaldı
Farklı bir hesap açıp devam edebilirsinAdama tam sövcektim engelledi içimde kaldı
jnvkdsabgjkdsbvdjskvbjksvRX 590' a pazarlıkla insinler niye 1775 yazdım pazarlık var yazdım öldürmeyin dedim adam 1200 yazdı.
Sade şöyle yazacaktın : Efenim valideniz yaşıyor mu ? Eğer yaşıyorsa allah uzun ömür(ler) ihsan eylesin.RX 590' a pazarlıkla insinler diye 1775 yazdım pazarlık var yazdım öldürmeyin dedim adam 1200 yazdı.
Düzgün dille anlatmak zor değil. O fiyatı yazdı diye o fiyattan almıyor ya.Zaten hızlı satılsın diye fiyatı düşük tutmuşum daha ne ineyim hazır eğilmişken neyse..
Siz beni yanlış anladınız küfürü seven biri değilim ama hakedene istediğini vermek zorundasınız herhalde letgoya yeni başladınız 2-3 ürün sattınız ben 2017den beri kullanıyorum 300e yakın ürün satmış veya satın almışımdır şöyle söylim bazıları sırf küfür duymak için yazıyorDüzgün dille anlatmak zor değil. O fiyatı yazdı diye o fiyattan almıyor ya.
Vay aynasızRX 590' a pazarlıkla insinler diye 1775 yazdım pazarlık var yazdım öldürmeyin dedim adam 1200 yazdı.
Hay bu ölücülerin ta800tl'den koyduğum telefona 300tl teklif eden vardı.
İmzadaki sisteme 4000 dendi satıcaktım sonra bi vazgeçtim daha iyi planlarım var...Vay aynasız
Bence imzandaki sisteme 4K iyi para.İmzadaki sisteme 4000 dendi satıcaktım sonra bi vazgeçtim daha iyi planlarım var...
2016 dan beri kullanıyorum dükkanımdaki ürünler dahi sattığım ürün sayısı 1000 i geçmiştir . Kişisel ürünlerim 200 civarıdır. Bazıları trol amaçlı yazıyor evet fakat engelleyip geçmek zor değil. Olgun davranamayacaksanız ürünlerinizi satışa koymayın lütfen.Siz beni yanlış anladınız küfürü seven biri değilim ama hakedene istediğini vermek zorundasınız herhalde letgoya yeni başladınız 2-3 ürün sattınız ben 2017den beri kullanıyorum 300e yakın ürün satmış veya satın almışımdır şöyle söylim bazıları sırf küfür duymak için yazıyor