Letgodan 0 rival 600 almak ?

ZyRex

80+
Reaksiyon skoru
63
Bugünlerde rival 600 almaya karar verdim ve fiyatlar biraz uçuk geldi letgodan bakmak istedim bu sefer karşıma kutusu açılmamış 23.07.2020 tarihinde alınmış 460 tl fiyat ile faturası mevcut bir ilan çıktı. Almayı düşünüyorum ne gibi bir sıkıntı yaşayabilirim ? Ürün incehesaptan alınmış ve ne kadar garantisi olduğunu satıcı tam olarak bilmiyor bana eğer bir sıkıntı yaşarsan faturayla beraber kargoya verirsin hallolur dedi. Sizce almalı mıyım ?

Bugünlerde rival 600 almaya karar verdim ve fiyatlar biraz uçuk geldi letgodan bakmak istedim bu sefer karşıma kutusu açılmamış 23.07.2020 tarihinde alınmış 460 TL fiyat ile faturası mevcut bir ilan çıktı. Almayı düşünüyorum ne gibi bir sıkıntı yaşayabilirim ? Ürün incehesaptan alınmış ve ne kadar garantisi olduğunu satıcı tam olarak bilmiyor bana eğer bir sıkıntı yaşarsan faturayla beraber kargoya verirsin hallolur dedi. Sizce almalı mıyım ?
Alma bence onun kavuçukları soyuluyor zaten ama steelseries ek gönderiyor mail atarsan ama 2.ci el alırsan göndermezler diye tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bugünlerde rival 600 almaya karar verdim ve fiyatlar biraz uçuk geldi letgodan bakmak istedim bu sefer karşıma kutusu açılmamış 23.07.2020 tarihinde alınmış 460 TL fiyat ile faturası mevcut bir ilan çıktı. Almayı düşünüyorum ne gibi bir sıkıntı yaşayabilirim ? Ürün incehesaptan alınmış ve ne kadar garantisi olduğunu satıcı tam olarak bilmiyor bana eğer bir sıkıntı yaşarsan faturayla beraber kargoya verirsin hallolur dedi. Sizce almalı mıyım ?
İndirimdekyken 1 hafta önce 488tlye amazondan logitech g502 hero aldım onada bakabilirsin

Alma bence onun kavuçukları soyuluyor zaten ama steelseries ek gönderiyor mail atarsan ama 2.ci el alırsan göndermezler diye tahmin ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndirimdekyken 1 hafta önce 488tlye amazondan logitech g502 hero aldım onada bakabilirsin
0 olarak alıcam letgodan adam kutuyu açmamış steelseries almak istiyorum rival 600 de efsane dedi herkes bende öyle biliyorum

0 olarak alıcam letgodan adam kutuyu açmamış steelseries almak istiyorum rival 600 de efsane dedi herkes bende öyle biliyorum
Tasarımı güzel herşeyi güzel ama herkes kavuçuklarından şikayetci ama steelseries ek kavuçuk gönderiyor mail atarsan haberin olsun

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan
Efsane :D g502 hero al gec cok daha iyi begenmediysen glorious model o bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,907
Üyeler
188,181
Son üye
emrasln01
Geri