atatürkçülük kanımda var
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Önbellek anlamına gelir.birde dram ne işe yarıyor
Önbellek Nedir? Ne İşe Yarar? - Hosting Blogu - Natro
Önbellek anlamına gelir.birde dram ne işe yarıyor
haklısın valla şuan 5in 10un hesabını yapıyorum iş güç yok barracuda gözüme iyi geldi galiba onu alacağım330 TL'ye kadar çıkabilecekseniz 870 EVO tabii ki ama daha geçenlerde 303 TL fiyatındaydı 870 EVO. Ben olsam Barracuda 120 alır geçerim, o da çok iyi. +45 TL az değil sonuçta.
Dediğim gibi, DRAM barındırmayan Patriot alacağına Gigabyte al ama ben bütçeyi biraz daha zorlayıp 280 TL verip krallar gibi Barracuda 120 almayı tercih ederim. Patriot şu an en mantıksız tercih yani.haklısın valla şuan 5in 10un hesabını yapıyorum iş güç yok barracuda gözüme iyi geldi galiba onu alacağım
peki şu 2 seagate aynımı yoksa farkları varmı da fiyatları farklıDediğim gibi, DRAM barındırmayan Patriot alacağına Gigabyte al ama ben bütçeyi biraz daha zorlayıp 280 TL verip krallar gibi Barracuda 120 almayı tercih ederim. Patriot şu an en mantıksız tercih yani.
Gigabyte'ta da DRAM yok ama 30 TL daha ucuz. Patriot ile aynı şeyler.
Farklı şeyler. Q1 yani beyaz olan kötüydü diye biliyorum. Dediğim gibi yeşil renkli olanı öneririm. Bütçe artmazsa da Gigabyte alın geçin.peki şu 2 seagate aynımı yoksa farkları varmı da fiyatları farklı
Seagate Barracuda Q1 ZA240CV1A001 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate Barracuda Q1 ZA240CV1A001 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Seagate Barracuda Q1 ZA240CV1A001 SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Seagate Baracuda ZA250CM1A003 SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate Baracuda ZA250CM1A003 SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Seagate Baracuda ZA250CM1A003 SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
kusura bakma senide rahatsız ediyorum ama son bir şey kralFarklı şeyler. Q1 yani beyaz olan kötüydü diye biliyorum. Dediğim gibi yeşil renkli olanı öneririm. Bütçe artmazsa da Gigabyte alın geçin.
En ucuzu Amazon olduğu için Amazon tabii ki. Amazon'un müşteri hizmetleri kalitesi, kargo hızı acayip kaliteli bir şey. Ben de SSD'yi Amazon'dan aldım ve kesinlikle öneririm. Amazon Prime ayrıcalığı ile gelince 1 günde bile gelebiliyor.kusura bakma senide rahatsız ediyorum ama son bir şey kral
yeşil olanı alacağım da sence hepsiburadadan mı yoksa amazondan mı alayım
eywallah kral adamsın sağol her şey için allaha emanetsinEn ucuzu Amazon olduğu için Amazon tabii ki. Amazon'un müşteri hizmetleri kalitesi, kargo hızı acayip kaliteli bir şey. Ben de SSD'yi Amazon'dan aldım ve kesinlikle öneririm. Amazon Prime ayrıcalığı ile gelince 1 günde bile gelebiliyor.
ya kral kartını okut filan diyor ben bu kartı okutursam 1 ay sonra benden otomatımken ucretı kesermı yoksa siparişten sonra iptal mi etmeliyim oda nasıl olacak sana zahmet bilgim yok ilk defa amazondan alacağımEn ucuzu Amazon olduğu için Amazon tabii ki. Amazon'un müşteri hizmetleri kalitesi, kargo hızı acayip kaliteli bir şey. Ben de SSD'yi Amazon'dan aldım ve kesinlikle öneririm. Amazon Prime ayrıcalığı ile gelince 1 günde bile gelebiliyor.
Amazon prime üyeliğini isterseniz almayabilirsiniz. Ama amazon prime zaten çok ucuz bir şey. Yine de karttan para çekmesini istemiyorsanız sipariş verdikten sonra amazon prime üyeliğini iptal edebilirsiniz. İptal ettiğiniz anda Amazon prime üyeliği bitmeyecektir. 1 ay deneme olarak ücretsiz Amazon Prime sunuyor.eywallah kral adamsın sağol her şey için allaha emanetsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya kral kartını okut filan diyor ben bu kartı okutursam 1 ay sonra benden otomatımken ucretı kesermı yoksa siparişten sonra iptal mi etmeliyim oda nasıl olacak sana zahmet bilgim yok ilk defa amazondan alacağım
ücretsiz denemeeyi aktif ettikten sonra benden para kesermi yoksa ürünümü aldıktan sonra ücretsiz denemeyi iptal mi etmem gerekiyor para kesmemesi içinAmazon prime üyeliğini isterseniz almayabilirsiniz. Ama amazon prime zaten çok ucuz bir şey. Yine de karttan para çekmesini istemiyorsanız sipariş verdikten sonra amazon prime üyeliğini iptal edebilirsiniz. İptal ettiğiniz anda Amazon prime üyeliği bitmeyecektir. 1 ay deneme olarak ücretsiz Amazon Prime sunuyor.
Hiçbiri. ikinci El kapalı kutu deyip jelatini sökük cizik falan olan ürünler gördüm https://www.n11.com/urun/patriot-bu...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bunu almanız tavsiyemWD GREEN 210 TL GARANTİSİ DEVAM EDİYOR
SANDİSK SSD PLUS 220 TL KAPALI KUTU
APACER PANTER 220 TL KAPALI KUTU
KİNGSTON 230 TL AZ KULLANILMIŞ
HİKVİSİON 250 TL KAPALI KUTU
HEPSİ 2.5 SATA 240 GB SSD LER
SİZCE HANGİSİNİ ALMALIYIM ACİL LAZIM BENİM HARDDİSK
SEAGATE BARRACUDA 7200 RPM 500GB
BİLGİSAYAR GEÇ AÇILMAYA BAŞLADI VE SES ÇIKARIYOR HARDDİSKİM
SSD ALIP FORMAT ATACAĞIM HEMEN
Kesmemişti bende. Kesse de 1 tl kesip geri iade edebilir. Bu arada üyelik 7 TL hocam, pek de telaşa gerek yok. Yine de iptal etmiştim ben. İptal ettiğiniz anda ücretsiz deneme bitmiyor, 1 ay süresi dolduktan sonra ücretsiz deneme bitiyor.ücretsiz denemeeyi aktif ettikten sonra benden para kesermi yoksa ürünümü aldıktan sonra ücretsiz denemeyi iptal mi etmem gerekiyor para kesmemesi için