brtuzncmn
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR!
Selam dostum ben benim ramlerimi satıyorum ilan no bırakayım 1257958861 link de bu. İmzada gördüğün üzere Asus Tuf ekosistem ramler yaptığım için yenisini aldım. ilanı değerlendirirsin hocam![]()
ama 7200 mhz 32cl güzelmiş![]()
RGB Filan Önemli Değilse Çipleri Güzel Bu Ramlerin .İYİ FORUMLAR ARKADAŞLAR!
https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...l-xmp-amd-expo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u28473 Fena fiyat değil gibi geldi Anakart olarakta : https://www.itopya.com/asus-prime-b650m-r-7200mhz-oc-ddr5-soket-am5-m2-hdmi-matx-anakart_u25176 aklımda var düşüncelerinizi alabilir miyim ? yoksa boşver zaten fark olmaz diyip patriot CL30 6000MHZ devam mı?
RGB takıntım yok tabii ki 7200mhz olması cl34 olması dikkatimi çekti patriot 6000mhz oldugu için aldığım anakart 7200 e kdar desteklediği için sordum patriotunda çipleri sağlam diye biliyorum ama attığınız da çok güzelmişRGB Filan Önemli Değilse Çipleri Güzel Bu Ramlerin .
tek sorun CL48 olması asfjasfkRGB takıntım yok tabii ki 7200mhz olması cl34 olması dikkatimi çekti patriot 6000mhz oldugu için aldığım anakart 7200 e kdar desteklediği için sordum patriotunda çipleri sağlam diye biliyorum ama attığınız da çok güzelmiş
2 gün önce n11de 2000 tl bandındaydı tanesi 4000 e alabiliyordum 2x olarak aradaki 500tl farka 7 aylık kullanılmış yerine 0 ı tercih ederdim ama 4500 olmuş fiyatı şuan temiz kullandığınıza eminim bilemedimSelam dostum ben benim ramlerimi satıyorum ilan no bırakayım 1257958861 link de bu. İmzada gördüğün üzere Asus Tuf ekosistem ramler yaptığım için yenisini aldım. ilanı değerlendirirsin hocam![]()
ama 7200 mhz 32cl güzelmiş![]()
Ramlerin genelde (yalandan da olsaRGB takıntım yok tabii ki 7200mhz olması cl34 olması dikkatimi çekti patriot 6000mhz oldugu için aldığım anakart 7200 e kdar desteklediği için sordum patriotunda çipleri sağlam diye biliyorum ama attığınız da çok güzelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tek sorun CL48 olması asfjasfk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 gün önce n11de 2000 tl bandındaydı tanesi 4000 e alabiliyordum 2x olarak aradaki 500tl farka 7 aylık kullanılmış yerine 0 ı tercih ederdim ama 4500 olmuş fiyatı şuan temiz kullandığınıza eminim bilemedim
şuan elimde nakit olmadığı için istesem de alamam ama 2-3 gün kadar satılmaz ise bir değerlendireceğim,KK ile alışveriş yaptığım için normaldeRamlerin genelde (yalandan da olsa) ömür boyu garanti verdiklerini düşündüğümüzde 7 ay hiç bir şey derim ben. Ama haklısınız belki bende öyle yapardım.
Profilimdeki yorumlar benim referansım niteliğinde olabilir tabi
Onun dışında bütçesi düşük arkadaşlar için ideal bir durum tabi. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Umarım istediğinize kavuşup güle güle kullanırsınız hocam
![]()
![]()
Evet ben de şaşırıyorum. 2 katı fiyatına satılıyor daha kötüleri. Sırf ışık mışık koyuyolar boş boşBu fiyata satılıyodlr olması çok enteresan.