Neler Yeni

Lezzetli alkollü içecek önerir misiniz?

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
anonim
merhaba dostlar geçenlerde ilk biramı(luna ve extra) içtim ama tadını hiç beğenmedim nedense tadı daha tatlı olacak gibi geliyordu peki tadı normal içecekler gibi lezzetli olan neler vardır önerir misiniz?

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Kokteyller güzel
1- SEX ON THE BEACH
Böyle meyveli ama tadı gerçekten lezzetli bir kokteyl
2- MOJİTO
Yaz günleri soğuk havuza atlamak gibi bir şey naneli ve fresh.
3- OLD FASHİONED
Viski ile yapılır tadını biraz yumuşatır şahsen öyle ara sıra içerim
4- DAİQURİ
Bunu nasıl tarif ederim bilmiyorum, babaannemin vişne reçeli gibi önce ekşi sonra mükemmel bir tatlı

Bira içeceksen şahsen ben budweiser (Bud) seviyorum içimi yumuşak tadı mideyi rahatsız etmiyor. Shotları da severim. Açıklama istersen de

1- TEQUİLA ( Tekila )
Bir ara favorimdi çok severim öncesinde biraz tuz içtikten sonra da limon ile beraber.
Tadı garip boğazı bir tık yakıyor ama shot olduğu için veryansın.

2.- JAGWERMEİSTER
Kış günleri için bayağı iyi baharatlı bir alkol, tadı aft ilacına benziyor :) ama çok severim.

3- VODKA
Bu sıralar favorim derim kolonya gibi diyenlere bakma alakası yok fakat digerlerine göre biraz daha ağrı ve acı

Son düzenleme:

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,149
İsim
Diyarhan
Bira olarak daha tatlı tercihler var. Carlsberg, Sol, Desperados vb... Şarap deneyebilirsin favorim Doluca Kav doygun bir tadı var yemeklerin yanına on numara gider. Ağır alkol olarak tercihim rakıdan yana ama ilk defa içenler sevmez o yüzden aromatik ürünleri denesen daha iyi olur. Vodka Meyve suyu olabilir şargoz olabilir.

Omnissiah

80+ Bronze
meyve birası

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
Damağı alkole alışık olmayan kişiler için her alkolün tadı poh gibi gelir şefim. İllaki alkol içicem dersen onun yanında iyi giden şeyler alıp tadını bastırmalısın.
Rakı içeceksen peynir
Bira içeceksen tuzlu fıstık yada patates cipsi
Viski içeceksen bitter çikolata
Votka içeceksen patates kızartması

illaki bira içicem dersen senin yazdıkların başlangıca pek uygun olmayan biralar sakın gidipte internetten gördüğün abidiuk gubidik bira akımlarını deneme, yurtta kalırken çok partiliyoduk arkadaşlar tiktokta gördü diye belfast bira ile döner falan yapmaya çalışıyolardı benim izlerken midem kalkıyodu eğer illaki "bira içicem en azından arada arkadaşlarla çıktığımızda ağız tatlansın diye 1-2 tane içerim" dersen tavsiyem tuborg gold

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,688
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
merhaba dostlar geçenlerde ilk biramı(luna ve extra) içtim ama tadını hiç beğenmedim nedense tadı daha tatlı olacak gibi geliyordu peki tadı normal içecekler gibi lezzetli olan neler vardır önerir misiniz?
jagermeister+kola/redbull hafif ilacımsı tadıyla alkolü çok hissettirmez shotta atabilirsin + ballı jack daniels içimi yumuşak ve tatlı ancak kola enerji ile içersen yazık edersin bu viskiye zaten tatlı bir viski maden suyuyla içmenizi tavsiye ederim

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

bi instagram adresi atacağım ona bak kendin seç, eleman kokteylleri tanıtıyor, yapılışını gösteriyor. İstersen evdede hazırlarsın

PsychooS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ahmet Furkan Tetik
Bira istersen Bud çok iyi bir seçenek olabilir çok orta bir tadı var benim damak zevkime göre en içilebilir bira yanında biraz cips, fıstık veya turşu ile birayı bardakta köpürtürsen çok rahat bir içim oluyor fark edersin. Onun dışında illa içinde alkol olsun ama alkol tadını hiç almayayım dersen bazı likörler var örneğin baileys kahve kremşanti ve hafif de alkol tadı gerçekten eve birilerini davet ettiğinde herkese hoşgeldin likörü olarak bir bardak dağıtıp ağzı muazzam bir şekilde tatlandırabilecek bir alkol çeşididir. Uçarı bir ortamın varsa amaç sadece içmekse beyaz şarap ve sprite karıştırırsan yine senin istediğin gibi tatlı ve içilebilir olacaktır. Tatlı olsun ama alkol tadı da gelsin o kadar da değil dersen votka ve binbir çeşit veya sevdiğin meyve sularıyla karıştırarak 2 de buz atarsın o şekilde içebilirsin. E her şeye bir şey karıştırdık ucuz yolla tatlı tatlı nasıl çakır keyif olurum dersen sade olarak tadını almak ve sarhoş olmak istiyorum dersen desperados bira veya volim 14.4 lük lerden 2 3 tane deneyebilirsin. Ağır alkollerden viski ve rakı zaman ister ilk içme de beğeneceğini sanmam bi çılgınlık yapalım ağır alkol olsun yüzümüz ekşisin dersen de tekila güzel bir seçenek olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,151
Üyeler
160,804
Son üye
oguzhancakar
Top Bottom