Neler Yeni

Lezzetli alkollü içecek önerir misiniz?

Omnissiah

80+ Bronze
sex on the beach aradım ama bulamadım istanbul vodka alıp yapmayı düşünüyorum bu hafta
Mesaj otomatik birleştirildi:

şa

şargoz veya votka kokteyleri denemek istiyorum tatlarını tarif edermisiniz

v

volim mi

evet tam dediğiniz gibi bira ile patates cipsi denedik ve gercekten de bastırdı

şargoz , votka kokteyleri ve likör deneyecegim bu hafta bence beğenirim ve bir şey sorucam bir arkadaşım barda kola içmiş ve içinde alkol varmış ancak bu onu fark etmemiş bunlara likör deniliyor doğru mu
Meyve birası belli oluyor ambalajdan hem hafif hem alkolü iyi eğer şargoz yapacaksan fiona kırmızı şarap öneririm içimi hafiftir

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
merhaba dostlar geçenlerde ilk biramı(luna ve extra) içtim ama tadını hiç beğenmedim nedense tadı daha tatlı olacak gibi geliyordu peki tadı normal içecekler gibi lezzetli olan neler vardır önerir misiniz?
Senin ilacın Baileys (likör) , büfelerde genelde bulunur fiyatıda 650 ila 750 tl arasıdır.

Türkiyede tek irlanda kremalısı var duty free ye fln girersen eğer kesinlikle brithday cake aromasını dene.

eğer memnun kalmazsan para iaden bende :ROFLMAO:

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
merhaba dostlar geçenlerde ilk biramı(luna ve extra) içtim ama tadını hiç beğenmedim nedense tadı daha tatlı olacak gibi geliyordu peki tadı normal içecekler gibi lezzetli olan neler vardır önerir misiniz?
vodka meyve suyu falan belki tatlı olabilir alkol genel olarak tatlı değil hele viski falan hiç değil

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
anonim
Senin ilacın Baileys (likör) , büfelerde genelde bulunur fiyatıda 650 ila 750 tl arasıdır.

Türkiyede tek irlanda kremalısı var duty free ye fln girersen eğer kesinlikle brithday cake aromasını dene.

eğer memnun kalmazsan para iaden bende :ROFLMAO:
sanırım aradığım şey likör yarın ilk iş denemeye gideceğim çok teşekkurler
(masdmsadm)

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Semih Nas
güzel kafa bulmak istiyorsan saf alkol öneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç