Metaxa
80+ Bronze
Dahası
1 hafta önce PC toplarken 2649 TL'ye alan ben...
Dostum muhtemelen biliyorsundur fakat 14 günlük iade sürecin var.Yine mi ayni senaryo gecen seferkinde indirimden 1 saat önce asus vp249q aldım ölü pixel cikti iade ettim. Dün de msi g241 siparis verdim bugun gelen indirime bak harbi ben sanssizim ya
haberim olsa alırdım 4 ay önce gamming gecesinden 2700 tl aldım çok güzel bir monitör fiyat bedavageçen indirime girmiş kaçırmıştım.tekrar stoktaPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
edit:20dk sonra stok bitti. belki tekrar girer indirime.
evet bende var ölü pixel mi acaba ?dostum bu monitörün sağ ve sol köşesinde siyah çerçeve kısmında piksel varmıydı her köşede 1 tane olacak şekilde
bendede var dostum üretimi böyle galiba anlamadım değişik bir şeyevet bende var ölü pixel mi acaba ?
aynen almak imkansız ne zama nçıkıp bitiyor anlamıyorumhaberim olsa alırdım 4 ay önce gamming gecesinden 2700 TL aldım çok güzel bir monitör fiyat bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten ben alamıyorum ürün çıktığı gibi bitiyor almak imkansız
bende ölü pixel yok sadece monitör plot moda dönmüyor bende ölü pixel yok diye değişime göndermedim şimdi değişip gelecek birde ölü pixel çıkar diye belki de plot moda ben geçiremedimbendede var dostum üretimi böyle galiba anlamadım değişik bir şey
Degisim icin stok yok denildi bana. Iade yapabilirsin dediler 900 tl zarara ugrayacaktm yapmadimBen olsam gönderirdim çok dikkatimi çekiyor küçük ayrıntılar
G241 bugün sabah elime ulaştı çok hoşuma gitti açıkçası asus vp249q dan daha iyi geldi gözüme ve ölü pixel cikmayan bir monitör ulaştı sonunda elime. Iade etmekten vazgeçtim o yüzden lgde şimdi ölü pixel vs çıkar ugrasamam daha 1 aydir monitör kullanmadım dogru düzgün iade vs islerinden dolayiDostum muhtemelen biliyorsundur fakat 14 günlük iade sürecin var.
Hemen al ürünü ve diğerini de iade et.
Paran cebinde kalsın.
O zaman güzel günler de kullan.G241 bugün sabah elime ulaştı çok hoşuma gitti açıkçası asus vp249q dan daha iyi geldi gözüme ve ölü pixel cikmayan bir monitör ulaştı sonunda elime. Iade etmekten vazgeçtim o yüzden lgde şimdi ölü pixel vs çıkar ugrasamam daha 1 aydir monitör kullanmadım dogru düzgün iade vs islerinden dolayi
Piyasasına göre uygun, kazık değil. 600-B'de yükseklik ayarı olmadığı için almıyorum. Belki fiyatı düşer diye üst modeli için bekliyorum.4 gun once 2600e aynisinin pivotunu aldim kazık yemiş hissetmeli miyim?