Neler Yeni

LG 23.8 24GS60F-B 180 Hz IPS monitör 3.600 TL

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,400
İsim
kadir
Agalar bazı oyunlarda monitöre yakından bakmak gerekebiliyor. CS, R6 gibi oyunlarda. Uzak kalmıyor mu ayakları bu kadar uzun olunca monitör?
Bir de fareyi ayağın yanına koyunca fare ayağa çarpmıyor mu? Yoksa monitörün önüne koyup fareyi uzaktan mı bakıyorsunuz ekrana?

R6'da ben böyle oynuyom aga, kafayla monitör arasında 10-15 cm. Bu kadar uzun ayağı olan bir monitörde mümkün olur mu bilemiyom
Alıntıyı görüntüle
Ben uzaktan oynuyorum en az 40 cm geriden bakıyorum monitöre.

Böyle oynarsan ayağı elbet sıkıntı yaratır.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ben uzaktan oynuyorum en az 40 cm geriden bakıyorum monitöre.

Böyle oynarsan ayağı elbet sıkıntı yaratır.
G2412'nin ayağına baktım da herhalde bununkinden bile daha uzun. Bunu bile kullananlar nasıl rahat ediyorlar anlamıyom sipariş versem mi bilemedim. 3.600'lüğün içinden DP kablosu cıkıyor olsa onu alırdım ama 300 lira DP kablosuna verince pivotlu versiyonuyla aynı fıyata gelmıs olucak kerız gıbı hıssedıcem kendımı. :d

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
G2412'nin ayağına baktım da herhalde bununkinden bile daha uzun. Bunu bile kullananlar nasıl rahat ediyorlar anlamıyom sipariş versem mi bilemedim. 3.600'lüğün içinden DP kablosu cıkıyor olsa onu alırdım ama 300 lira DP kablosuna verince pivotlu versiyonuyla aynı fıyata gelmıs olucak kerız gıbı hıssedıcem kendımı. :d
aldığın fazla iyi bi model değil hocam keşke diğerini tercih etseyidn yada msi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hindistanlıdan korelisine carta curta hepsinin kutu açılımı videosundan DP kablosu çıkmış 3.600 liralık olan GS60F modelinde.
Satıcıya soruyorum HDMI kablo çıkıyor diyor.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kağıt üstünde iyi ama izlediğim yabancı incelemelrde kötü. Max parlaklık kağıt üstünde 300 diyor incelemelerde 250 civarlarında.
Kontrast 800-900 civarında LG gibi. Gecikmesiyle renkleri fena değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1730643133750.png

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
Kağıt üstünde iyi ama izlediğim yabancı incelemelrde kötü. Max parlaklık kağıt üstünde 300 diyor incelemelerde 250 civarlarında.
Kontrast 800-900 civarında LG gibi. Gecikmesiyle renkleri fena değil.

Alıntıyı görüntüle
teşekkürler hocam pivot monitör için öneriniz varmı bu lg dışında

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
teşekkürler hocam pivot monitör için öneriniz varmı bu lg dışında
Şu anlık maalesef yok.

Hindistanlıdan korelisine carta curta hepsinin kutu açılımı videosundan DP kablosu çıkmış 3.600 liralık olan GS60F modelinde.
Satıcıya soruyorum HDMI kablo çıkıyor diyor.
Acaba satıcının yanlış biliyor olma ihtimali var mı? Israrla HDMI diyor. Yoksa bölgesel farklılık yüzünden mi HDMI çıkıyor.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can

kemal999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kemal
hocam verdiğiniz monitör alınır mı? ? yani bir şey eklemem gerek varmı 2 adet alacağımda ? tam bilgim yok
Şu anlık maalesef yok.

Acaba satıcının yanlış biliyor olma ihtimali var mı? Israrla HDMI diyor. Yoksa bölgesel farklılık yüzünden mi HDMI çıkıyor.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
hangisini hocam ne diye iade ettin alıyolarmiki iade
Kargoya verilmeden iade ettim hocam, sipariş verdikten 5 dk sonra iptal ettim.

hocam verdiğiniz monitör alınır mı? ? yani bir şey eklemem gerek varmı 2 adet alacağımda ? tam bilgim yok
Ayaklarının uzun olması sizin için problem olmazsa bunu alın: https://www.hepsiburada.com/lg-24-u...nel-fhd-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000719IIJ
Ayakları biraz daha ufak olsun, pivot önemli değil derseniz bunu alın: https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...0-full-hd-ips-gaming-monitor-pm-HBC00006L45C7

kemal999

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
kemal
Kargoya verilmeden iade ettim hocam, sipariş verdikten 5 dk sonra iptal ettim.

Ayaklarının uzun olması sizin için problem olmazsa bunu alın: https://www.hepsiburada.com/lg-24-u...nel-fhd-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000719IIJ
Ayakları biraz daha ufak olsun, pivot önemli değil derseniz bunu alın: https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...0-full-hd-ips-gaming-monitor-pm-HBC00006L45C7
çok uzuna benzemiyor ama indirimli fiyat galiba 2 adet almayı düşünüyorum
bende bu masadan var rahat rahat 2 tanesini kullanırmıyım bilmiyorum sen nediyorsun ?

ek olarak bunuda önerdiler bana bundan 2 tane alasım var

Top Bottom