Neler Yeni

LG 23.8 24GS60F-B 180 Hz IPS monitör 3.600 TL

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
Kargoya verilmeden iade ettim hocam, sipariş verdikten 5 dk sonra iptal ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayaklarının uzun olması sizin için problem olmazsa bunu alın: https://www.hepsiburada.com/lg-24-u...nel-fhd-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000719IIJ
Ayakları biraz daha ufak olsun, pivot önemli değil derseniz bunu alın: https://www.hepsiburada.com/lg-ultr...0-full-hd-ips-gaming-monitor-pm-HBC00006L45C7
https://www.itopya.com/msi-245-mag-...tive-sync-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u26584 şu daha iyi

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ya iptal etmiştim de tekrar sipariş verdim 3.600 den. Daha da iptal miptal yok son karar. Pivot versiyonuyla nerdeyse aynı fiyat ama onun ayakları uzun bakalım inş düzgün bir panel gelir 8 yıllık VA 60hz ofis monitöründen gecicem ilk kez kullancam ips de 180 hz de

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Kadir
Bende pivot özellikli olandan sipariş verdim bakalım nasıl gelecek

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Bende pivot özellikli olandan sipariş verdim bakalım nasıl gelecek
Çok iyi bir max parlaklığı var, 400 CD'ye kadar çıkıyor. Gecikmesi iyi, gözle görünür bir ghosting yok. Renkleri güzel, absürt bir durum yok, hele fiyatına göre gayet iyi.

Contrast'ı testlerde 850:1 çıkmış ki bu fiyattaki monitörler aşağı yukarı bu seviyede. Hepsinde 1000:1 yazıyor ama MSI G244F E2'de de kontrast 850 ölçülmüş ki parlaklık gibi konularda LG daha iyi ve daha ucuz. Kimi monitörün kontrastı iyi oluyor, gecikmesi vs. kötü oluyor. Mesela Asus VP249QGR 1024 contrast oranına sahip ama ghosting var ve max parlaklık bazı testlerde düşük ölçülmüş.

Veya kronik problemleri oluyor, diğer açılardan başarısız vs. kalıyor. 3.6'a normal, 4K'ya Pivot özelliği bulunan LG bence testleri izlediğim kadarıyla bu fiyatta alınabilecek en iyi monitör. Ne 24GN60 ne de 24GN600 serisinde herhangi bir kronik probleme rastlanmadı bu seride. En çok önerilen, kontrastı montrastı iyi diye övülen AOC 24g4x şuanda da en çok şikayet edilen monitör. Kaç tane konu açıldı hakkında.

Varsın Kontrast değeri diğer monitörlerden %10-%20 düşük olsun.
Parlaklık açısından çoğunu tokatlıyor.
Gecikmesi gayet tatminkar. Renkleri de aynı şekil. Kronik bilinen problemi yok, önceki serilerinde bile. Fiyatı bütün rakiplerinden daha ucuz. Bazılarından çok daha ucuz. Hiç macera aramaya gerek yok bence. Umarım 24GS serisi de 24GN serisi gibi kronik problemi olmayan sorunsuz bir seridir

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Kadir
Çok iyi bir max parlaklığı var, 400 CD'ye kadar çıkıyor. Gecikmesi iyi, gözle görünür bir ghosting yok. Renkleri güzel, absürt bir durum yok, hele fiyatına göre gayet iyi.

Contrast'ı testlerde 850:1 çıkmış ki bu fiyattaki monitörler aşağı yukarı bu seviyede. Hepsinde 1000:1 yazıyor ama MSI G244F E2'de de kontrast 850 ölçülmüş ki parlaklık gibi konularda LG daha iyi ve daha ucuz. Kimi monitörün kontrastı iyi oluyor, gecikmesi vs. kötü oluyor. Mesela Asus VP249QGR 1024 contrast oranına sahip ama ghosting var ve max parlaklık bazı testlerde düşük ölçülmüş.

Veya kronik problemleri oluyor, diğer açılardan başarısız vs. kalıyor. 3.6'a normal, 4K'ya Pivot özelliği bulunan LG bence testleri izlediğim kadarıyla bu fiyatta alınabilecek en iyi monitör. Ne 24GN60 ne de 24GN600 serisinde herhangi bir kronik probleme rastlanmadı bu seride. En çok önerilen, kontrastı montrastı iyi diye övülen AOC 24g4x şuanda da en çok şikayet edilen monitör. Kaç tane konu açıldı hakkında.

Varsın Kontrast değeri diğer monitörlerden %10-%20 düşük olsun.
Parlaklık açısından çoğunu tokatlıyor.
Gecikmesi gayet tatminkar. Renkleri de aynı şekil. Kronik bilinen problemi yok, önceki serilerinde bile. Fiyatı bütün rakiplerinden daha ucuz. Bazılarından çok daha ucuz. Hiç macera aramaya gerek yok bence. Umarım 24GS serisi de 24GN serisi gibi kronik problemi olmayan sorunsuz bir seridir
Şuan elimde VP249QGR var gelince karşılaştırmak istiyorum elime ulaşınca sonuçları söylerim

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Monitör eline ulaşan var mı? Pivot olmayan 60 modelinden DP kablosu mu HDMI mı çıkıyor acaba? Benimki kargodan gelmiş ama evde değilim

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,135
İsim
Abdullah Aydoğdu
Akıllı enerji tasarufu açık mı olmalı acaba? Tabloda değişik bir şekilde kontrastı arttırır diyor. E öyleyse en yükseğe çekeyim daha iyi kontrast olsun anlamadım ben valla.

1730822403783.png

Top Bottom