Ayağı 45 cm olmasa ben de alacağım. 30 CM de derinliği var monitörün standla birlikte.Pivot olan modelini aldım bunun bakalım memnun edecek mi göreceğiz.
Bu paralara pivot monitör kalmadı pek.
aldık iptalde edemiyoruz ama neyseki %60 klavyede aldımAyağı 45 cm olmasa ben de alacağım. 30 CM de derinliği var monitörün standla birlikte.
Ya çok güzel monitör aslında içinden DP kablosu çıkıyor olsa 3.600 lük olanı alacağım ondan HDMI çıkıyor. Bu 3.999 TL olmasının yanında üstüne üstük DP kablosu bile çıkıyor içinden. Sırf düzgün bi DP kablosu 300 TL zaten. Lanet olsun niye monitör boyutunda ayak tasarlarlar kialdık iptalde edemiyoruz ama neyseki %60 klavyede aldım
Benim derinlik 70 cm civarı klavye de %75 muhtemelen sıkıntı yaşamam.Ayağı 45 cm olmasa ben de alacağım. 30 CM de derinliği var monitörün standla birlikte.
Usta benim derinlik 70 cmden de fazla sıkıntı masaya sığması değil ki. Monitörün ayağı klavyeye dokunacak kolunu yatırarak klavyeyi kullanamicaksın. Kolumu yatırarak rahat rahat klavyeyi kullanıcam dersem monitörü uzaklaştırmak zorunda kalıcan bu sefer FPS oyunlarında monitöre 1 metre uzaktan bakıcan anlamı kalmıcak.Benim derinlik 70 cm civarı klavye de %75 muhtemelen sıkıntı yaşamam.
bende bu var hocam bunu almıştımYa çok güzel monitör aslında içinden DP kablosu çıkıyor olsa 3.600 lük olanı alacağım ondan HDMI çıkıyor. Bu 3.999 TL olmasının yanında üstüne üstük DP kablosu bile çıkıyor içinden. Sırf düzgün bi DP kablosu 300 TL zaten. Lanet olsun niye monitör boyutunda ayak tasarlarlar ki
hocam benim kopyam olabilirmisin sistemimiz aynı monitörde aynı masamızda yanı muhtemlen sdh jfhbjsdBenim derinlik 70 cm civarı klavye de %75 muhtemelen sıkıntı yaşamam.
Evet sıkıntı yaşanır bu şekilde.Usta benim derinlik 70 cmden de fazla sıkıntı masaya sığması değil ki. Monitörün ayağı klavyeye dokunacak kolunu yatırarak klavyeyi kullanamicaksın. Kolumu yatırarak rahat rahat klavyeyi kullanıcam dersem monitörü uzaklaştırmak zorunda kalıcan bu sefer FPS oyunlarında monitöre 1 metre uzaktan bakıcan anlamı kalmıcak.
bende g24f2 vardı aynıydı odaEvet sıkıntı yaşanır bu şekilde.
Ama ben alışığım odyssey g3/g4 ikisinde de ayaklar büyük rahat ediyorum sorun yok.
lg de idare eder çok takılmamak lazım.bende g24f2 vardı aynıydı oda
Evet sıkıntı yaşanır bu şekilde.
Ama ben alışığım odyssey g3/g4 ikisinde de ayaklar büyük rahat ediyorum sorun yok.
Agalar bazı oyunlarda monitöre yakından bakmak gerekebiliyor. CS, R6 gibi oyunlarda. Uzak kalmıyor mu ayakları bu kadar uzun olunca monitör?bende g24f2 vardı aynıydı oda
hocam monitori biraz sola alınca mouse için alan kalır zaten tabi her şey ortada olsun takıntı yoksaAgalar bazı oyunlarda monitöre yakından bakmak gerekebiliyor. CS, R6 gibi oyunlarda. Uzak kalmıyor mu ayakları bu kadar uzun olunca monitör?
Bir de fareyi ayağın yanına koyunca fare ayağa çarpmıyor mu? Yoksa monitörün önüne koyup fareyi uzaktan mı bakıyorsunuz ekrana?
R6'da ben böyle oynuyom aga, kafayla monitör arasında 10-15 cm. Bu kadar uzun ayağı olan bir monitörde mümkün olur mu bilemiyomhocam monitori biraz sola alınca mouse için alan kalır zaten tabi her şey ortada olsun takıntı yoksa