Neler Yeni

LG 24GN600-B Nasıldır?

koskax

80+
Bütçe
3700
Arkadaşlar hayırlı geceler. İtopyadaki indirimden 3700₺’ye uzun düşünmeler sonucu LG 24GN600-B almış bulundum. Rx 6600 i3-12100f parçalarım var. Genelde valo, lol, rdr, apex vs. oynuyorum. Aslında sadece 144 hz ye geçmek için monitör bakıyordum fakat araştırınca ips dir va dır işin içinden çıkamadım. Sizce monitör nasıl? Görüntü kalitesi, ghosting, ışık sızması konularında çoğunlukla olumlu mesajları bulunuyor bide siz değerli forumculara sormak istedim.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
pckolık indiriminden almıştım baya bir zaman oldu sorun yaşamadım

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
27gn650-B modelini kullanıyorum. Şu an piyasayı gözden geçirirsek güzel bi fiyata almıssınız. Sizi üzmeyecek bir monitör.
6600xt ile kullanıyorum.
Arkadaşlar hayırlı geceler. İtopyadaki indirimden 3700₺’ye uzun düşünmeler sonucu LG 24GN600-B almış bulundum. Rx 6600 i3-12100 parçalarım var. Genelde valo, lol, rdr, apex vs. oynuyorum. Aslında sadece 144 hz ye geçmek için monitör bakıyordum fakat araştırınca ips dir va dır işin içinden çıkamadım. Sizce monitör nasıl? Görüntü kalitesi, ghosting, ışık sızması konularında çoğunlukla olumlu mesajları bulunuyor bide siz değerli forumculara sormak istedim.

koskax

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
27gn650-B modelini kullanıyorum. Şu an piyasayı gözden geçirirsek güzel bi fiyata almıssınız. Gayet güzel bir monitör.
6600xt ile kullanıyorum.
Hocam pivot dışında her şeyi aynı mı 650-b ile?
Mesaj otomatik birleştirildi:

pckolık indiriminden almıştım baya bir zaman oldu sorun yaşamadım
Işık sızması veya ghosting yaşıyor musun gözüne battığı oluyor mu hocam hiç?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2

emre96161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mehmet Emre Şimşek
Ben 24gn650b kullanıyorum, Mediamarkt a gitmiştim monitör bakmaya kendi gözümle görmek için, aklımda bu yokken birden hayalim oldu renk kalitesi çok iyi, hatta ben ikili monitör kolu aldım bulursam aynısından bir tane daha alıp çift monitör kullanmayı düşünüyorum, ayrıca LG ips konusunda uzman ve birçok markaya da o üretiyor, iki model arasında koldan başka hiçbir fark yok bu arada

Silinsin

80+ Silver
Ben 24gn650b kullanıyorum, Mediamarkt a gitmiştim monitör bakmaya kendi gözümle görmek için, aklımda bu yokken birden hayalim oldu renk kalitesi çok iyi, hatta ben ikili monitör kolu aldım bulursam aynısından bir tane daha alıp çift monitör kullanmayı düşünüyorum, ayrıca LG ips konusunda uzman ve birçok markaya da o üretiyor, iki model arasında koldan başka hiçbir fark yok bu arada
24gn de ki paneli lg değil boe üretti.
Soruya gelirsek ben memnunum 24gn650b den çok fazla deneyimim yok monitörler konusun da fakat rekabetçi oyunlar için çok tatmin edici diyebilirim pivotu güzel malzeme kalitesi güzel.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kullanıyorum çok kaliteli, çok güzel tercih yapmışsın.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
LG 24GN650-B kullanıyorum bence kötü tercih.
Altta attığım monitör aynı özelliklere sahip üstüne üstlük pivotu daha iyi ve ekstra apporlörü var
Monitör alacak olsam eski piyasada 24G2U alırdım daha güzel gösteriyor bence.
Yani isteklerine göre değişir ama bence alttaki monitörü almak üstüne daha ucuz bir fiyata daha iyi pivot almak bilmiyorum size kalmış

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Geçen sene vatan mağazadan 24gn650 almıştım ilk getirdiklerinde ölü piksel vardı değiştirdiler ikinci getirdiklerinde bir şey yok gibi görünüyordu eve geldim karanlıkta baktım bulutlanma ve ışık sızması vardı renkleri hiç hoşuma gitmedi hemen gittim iade ettim

koskax

80+
LG 24GN650-B kullanıyorum bence kötü tercih.
Altta attığım monitör aynı özelliklere sahip üstüne üstlük pivotu daha iyi ve ekstra apporlörü var
Monitör alacak olsam eski piyasada 24G2U alırdım daha güzel gösteriyor bence.
Yani isteklerine göre değişir ama bence alttaki monitörü almak üstüne daha ucuz bir fiyata daha iyi pivot almak bilmiyorum size kalmış
Hocam asus tuf markası bana pek güven vermiyor ya.
Geçen sene vatan mağazadan 24gn650 almıştım ilk getirdiklerinde ölü piksel vardı değiştirdiler ikinci getirdiklerinde bir şey yok gibi görünüyordu eve geldim karanlıkta baktım bulutlanma ve ışık sızması vardı renkleri hiç hoşuma gitmedi hemen gittim iade ettim
Aslında markanın öveni çok hocam ama bilemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,695
Üyeler
167,182
Son üye
MembaTear
Top Bottom