Evet curved olsa gene 32 inch olurda flat ekran 32 inch aşırı büyük geliyor insana.bence handikapı bu tvye bakar gibi olur böyle
Evet curved olsa gene 32 inch olurda flat ekran 32 inch aşırı büyük geliyor insana.bence handikapı bu tvye bakar gibi olur böyle
tamamartık VA panel IPS panel muhabbetlerini görünce midem bulanıyor. Abi kimse zorla size satın alın demiyor. Ben VA panel olduğunu görerek alıyorum. Görüntüyü ben göreceğim siz değil
acer bu knka adı üstünde bişi beklememek lazım başka büyük markalar varken.Geçenlerde de acer monitör vardı. IPS ama çok kötü renk veriyor diye tartışma çıktı. Tek derdimiz kırmızı rengin soluk olması olsun
24 den büyük alacaksan ıps alınmaz zaten pikseller belli olur boş laflara bakma va olduğu daha iyi
salla kazan hayatında 27 inç ips monitör kullandın mı ayrıca monitör 2k ne pixel belli olması :d24 den büyük alacaksan ıps alınmaz zaten pikseller belli olur boş laflara bakma va olduğu daha iyi
Evet 24 e göre kötü ve 32 olunca fark iyice artar asla tavsiye etmemsalla kazan hayatında 27 inç ips monitör kullandın mı ayrıca monitör 2k ne pixel belli olması :d
aynı monitörlerin 24 inç hallerini de kullandım hiçbir farkı yok bu arada ben de tam tersi 1080p bile olsa 27 inç tavsiye ediyorum 27inç alınca 24 inç kullandığıma pişman oldumEvet 24 e göre kötü ve 32 olunca fark iyice artar asla tavsiye etmem
Ben bunu farkettim ve araştırdım babamı öyle geldi yada monitörde sıkıntımı var diye herkes öyle diyor çünkü ekran büyüdükçe pikselde büyüyor ve belli oluyor aynı panel TV ve monitörğ karşılaştırırsak daha net analrısnaynı monitörlerin 24 inç hallerini de kullandım hiçbir farkı yok bu arada ben de tam tersi 1080p bile olsa 27 inç tavsiye ediyorum 27inç alınca 24 inç kullandığıma pişman oldum
araştırmaya gerek yok zaten mantık olarak pixeller büyüyor ama benim anlatmaya çalıştığım gözle farkedilcek derecede değişim olmuyorve 32 inçte 2k olduğu için hiç farkedemezsin zatenBen bunu farkettim ve araştırdım babamı öyle geldi yada monitörde sıkıntımı var diye herkes öyle diyor çünkü ekran büyüdükçe pikselde büyüyor ve belli oluyor aynı panel TV ve monitörğ karşılaştırırsak daha net analrısn
forumda herkesi ciddiye almamak lazım buraya 7.sınıf bebesi de yazıyor 37 yaşında adam da yazıyoraraştırmaya gerek yok zaten mantık olarak pixeller büyüyor ama benim anlatmaya çalıştığım gözle farkedilcek derecede değil ve 32 inçte 2k olduğu için hiç anlamazsın zaten
Knk birincisi bilginin yaşla alakası yok ikincisi konuşmama dikkat etmeni tavsiye ederimforumda herkesi ciddiye almamak lazım buraya 7.sınıf bebesi de yazıyor 37 yaşında adam da yazıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hele bazıları var ki aman kendilerinin sahip olduğu ürüne laf atmayın büyük bela alıyorsunuz