lenovo r27qeBu fiyat bandında daha iyi monitör var mı?
hocam ne yaptılar size bu kadar yaNe yaparsanız yapın fakat SAKIN GPN TEKNOLOJİ DEN ALMAYIN! Ben mağdur oldum siz de olmayın, tüm haklarınızı hiçe sayıyorlar, satana kadar çok ilgililer fakat satış sonrası mağdur olursunuz, ben dava açacağım, tekrar ediyorum SAKIN GPN TEKNOLOJİDEN SATIN ALMAYIN!
Normalde güvenilir daha önce alışverişim oldu. Ürün teşhir gelmiş sanırım büyük ihtimalle teşhir olduğunu yazmayı unuttularNe yaparsanız yapın fakat SAKIN GPN TEKNOLOJİ DEN ALMAYIN! Ben mağdur oldum siz de olmayın, tüm haklarınızı hiçe sayıyorlar, satana kadar çok ilgililer fakat satış sonrası mağdur olursunuz, ben dava açacağım, tekrar ediyorum SAKIN GPN TEKNOLOJİDEN SATIN ALMAYIN!
Hocam ölü pixel çıkıncada çamura yatıyor bu firmahocam ne yaptılar size bu kadar ya
Hepsiburada'nın kendisi de iyi diye biliyorum.Hocam ölü pixel çıkıncada çamura yatıyor bu firma
Ölü pixel çıktı diye yazdım değişim raporu çıkartın dediler. Amazondan almıştım allahtan
Amazona yazdım durumu ayıplı mal hemen iade edin dediler kısaca zoraki iade kabul etmek zorunda kaldılar. Monitör Amazon dışında bir yerden alınmaz
İstenirse mesajları paylaşabilirim. Genelde pazaryerleri kendi sattığı ürüne karışıyor diğer firmalara pek laf etmiyor. Msi qpf274 E2 almıştım ölü pixel li çıkmıştı. Philips Evnia 27 2k aldık umarım hata yapmamışımdır. Gerçi memnunum amaHepsiburada'nın kendisi de iyi diye biliyorum.
Yok güzel monitör. Şu rehberime bakabilirsiniz:İstenirse mesajları paylaşabilirim. Genelde pazaryerleri kendi sattığı ürüne karışıyor diğer firmalara pek laf etmiyor. Msi qpf274 E2 almıştım ölü pixel li çıkmıştı. Philips Evnia 27 2k aldık umarım hata yapmamışımdır. Gerçi memnunum ama