Neler Yeni

🔥İndirim Lg UltraGear 27" 2K 165 Hz 1ms Pivot IPS 🔥6.297TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Muhammet
Arkadaşlar sipariş ettim ve ürün elime yeni ulaştı. Öncelikle ürün sıfır değil ya teşhir yada açılıp iade edilmiş ürün. Herhangi ölü piksel çıkmadı ekran testini yaptım. GPN teknolojiye güvenilir dedik sıfır ürün göndermesini bekliyorduk ya da en azından ürüne açıklama yazmasını bekliyorduk ama yapacak bir şey yok. İade ile uğraşmayacağım garantisinden emin olmak için fatura talep edeceğim yanında gelmedi faturası. Almış olan arkadaşların bilgisine

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arif izgi
Ne yaparsanız yapın fakat SAKIN GPN TEKNOLOJİ DEN ALMAYIN! Ben mağdur oldum siz de olmayın, tüm haklarınızı hiçe sayıyorlar, satana kadar çok ilgililer fakat satış sonrası mağdur olursunuz, ben dava açacağım, tekrar ediyorum SAKIN GPN TEKNOLOJİDEN SATIN ALMAYIN!

Valsgarde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Barış Arslan
Ne yaparsanız yapın fakat SAKIN GPN TEKNOLOJİ DEN ALMAYIN! Ben mağdur oldum siz de olmayın, tüm haklarınızı hiçe sayıyorlar, satana kadar çok ilgililer fakat satış sonrası mağdur olursunuz, ben dava açacağım, tekrar ediyorum SAKIN GPN TEKNOLOJİDEN SATIN ALMAYIN!
hocam ne yaptılar size bu kadar ya

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Yakup Bolat
Normalde güvenilir daha önce alışverişim oldu. Ürün teşhir gelmiş sanırım büyük ihtimalle teşhir olduğunu yazmayı unuttular

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Altan
hocam ne yaptılar size bu kadar ya
Hocam ölü pixel çıkıncada çamura yatıyor bu firma
Ölü pixel çıktı diye yazdım değişim raporu çıkartın dediler. Amazondan almıştım allahtan
Amazona yazdım durumu ayıplı mal hemen iade edin dediler kısaca zoraki iade kabul etmek zorunda kaldılar. Monitör Amazon dışında bir yerden alınmaz

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam ölü pixel çıkıncada çamura yatıyor bu firma
Ölü pixel çıktı diye yazdım değişim raporu çıkartın dediler. Amazondan almıştım allahtan
Amazona yazdım durumu ayıplı mal hemen iade edin dediler kısaca zoraki iade kabul etmek zorunda kaldılar. Monitör Amazon dışında bir yerden alınmaz
Hepsiburada'nın kendisi de iyi diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Altan
Hepsiburada'nın kendisi de iyi diye biliyorum.
İstenirse mesajları paylaşabilirim. Genelde pazaryerleri kendi sattığı ürüne karışıyor diğer firmalara pek laf etmiyor. Msi qpf274 E2 almıştım ölü pixel li çıkmıştı. Philips Evnia 27 2k aldık umarım hata yapmamışımdır. Gerçi memnunum ama

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İstenirse mesajları paylaşabilirim. Genelde pazaryerleri kendi sattığı ürüne karışıyor diğer firmalara pek laf etmiyor. Msi qpf274 E2 almıştım ölü pixel li çıkmıştı. Philips Evnia 27 2k aldık umarım hata yapmamışımdır. Gerçi memnunum ama
Yok güzel monitör. Şu rehberime bakabilirsiniz:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,923
Üyeler
163,407
Son üye
Quartzz00
Top Bottom