Neler Yeni

🔥İndirim Lg UltraGear 27" 2K 165 Hz 1ms Pivot IPS 🔥6.297TL

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Güzel fiyat ama 1 aylık kullanım sürecim oldu, beni çok tatmin etmedi görüntü kalitesi. Çok daha iyi panelli monitörlerim oldu 2K IPS, bekleneni vermedi bana açıkçası.
Çok daha iyilerine örnek verir misin? Beklentini karşılayan müthiş diyebileceğin bir monitör mesela hocam?

KONSOL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Furkan
Çok daha iyilerine örnek verir misin? Beklentini karşılayan müthiş diyebileceğin bir monitör mesela hocam?
Hocam Asus'un çoğu monitörü tatmin etmedi. Kullandığım Oled'leri zaten örnek vermeyeceğim, çünkü IPS ile çok fark var. En net verebileceğim örnek şu an kullandığım Philips Evnia olur, MSI QD de çok güzel monitördü ama bundan bariz pahalı.

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Yusuf Bahadır
Hocam Asus'un çoğu monitörü tatmin etmedi. Kullandığım Oled'leri zaten örnek vermeyeceğim, çünkü IPS ile çok fark var. En net verebileceğim örnek şu an kullandığım Philips Evnia olur, MSI QD de çok güzel monitördü ama bundan bariz pahalı.
Evnianın hangi modeli hocam? Ben tuf vg27aqz kullanıyorum, yükseltiyim diye farklı monitörler aldım ama tatmin etmedi. Özellik her monitörde yazıyor ama, her monitör rengi canlı veremiyor.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evnianın hangi modeli hocam? Ben tuf vg27aqz kullanıyorum, yükseltiyim diye farklı monitörler aldım ama tatmin etmedi. Özellik her monitörde yazıyor ama, her monitör rengi canlı veremiyor.
Çünkü yazmıyorlar. Orada yazan özelliklerin çok azı gercekten bir şey ifade ediyor, edenlerde de bir ton ağız oyunu var.
Şu rehberimi takip edebilirsiniz 2K istiyorsanız:
Canlılığın neye bağlı olduğunu anlamak için ise şunu:

Top Bottom