LG 42LX3Q 42 inç 106 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K webOS Ultra HD OLED Flex TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LG 42LX3Q 42 inç 106 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K webOS Ultra HD OLED Flex TV fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla

Mantık çok güzel ama 42inch çok ortada bi büyüklük.![]()
LG 42LX3Q 42 inç 106 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K webOS Ultra HD OLED Flex TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LG 42LX3Q 42 inç 106 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K webOS Ultra HD OLED Flex TV fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıklawww.mediamarkt.com.tr
2023 müşEski bir model değilmi bu![]()
Testleri oldukça başarılı fiyatı baya indirimli şu anda. Herkese hitap etmeyen bir model fakat değerlendirmek isteyen olabilir.Mantık çok güzel ama 42inch çok ortada bi büyüklük.
Monitör olarak alsan çok büyük.
TV olarak salona alsan çok küçük.
42 inch birde kavis olunca iyice yaklaşıyor. Monitör için kesinlikle alınmaz. Monitör için 27 en ideali.@Perfectshot06
@Migel
@Thelastmfi
Şöyle bir yorum gördüm, kullanan arkadaş memnun kalmamış üründen
Alıntıyı görüntüle
şikayet varda aynı şikayeti gördüm aynı kişi yazmış olabilir ama sorun kusurlu ürün olmasından kaynaklıymış@Perfectshot06
@Migel
@Thelastmfi
Şöyle bir yorum gördüm, kullanan arkadaş memnun kalmamış üründen
Alıntıyı görüntüle
Tek ekran simülatör için ideal bence, yorumlarda dediği bombe sorunu doğru ancak dümdüz olunca sadece ve yansıma olmayınca fark edilmiyor.42 inch birde kavis olunca iyice yaklaşıyor. Monitör için kesinlikle alınmaz. Monitör için 27 en ideali.