🔥İndirim 🔥🔥🔥Lg.com da 65 OLED C5E TV 71.999 TL🔥🔥🔥

Reaksiyon skoru
68

Ürünün 65 inç modeli TRC34 Kodu ile %10 inerek 79.999 TL indirimli fiyatına ek indirimle
71.999 TL ye düşüyor
Bu ürün Normal c5 ten farklı olarak C5E diye geçiyor parlaklığı arttırılmış versiyonu . Ben de almadan araştırmıştım 55 inç olanını 1 aydır kullanıyorum aşırı memnunum

Aynı şekilde 55İnç olanı da 56.699 TL ye düşürüyor.
stok biterse stok uyarısı al butanına tıklayıp mail girin .
Stok gelir gelmez mail geliyor

Ekler

• IMG_1916.webp
    IMG_1916.webp
    77.1 KB · Hit: 121
burn in riskine girmek isteyenlerin alabileceği bir tv

yanar mı bilmem görmeden bişey diyemem ama şuanda Sıfır ısınma cihazın kasayı öyle bi yapmış ki adamlar enteresan yani karbon gibi bi malzeme var kasanın arkasında ayrıca ürün 5 dk bile boşta beklese hemen ekran koruma devreye giriyor

42" olanı gelse monitör olarak alacağım

Ürünün 65 inç modeli TRC34 Kodu ile %10 inerek 79.999 TL indirimli fiyatına ek indirimle
71.999 TL ye düşüyor
Bu ürün Normal c5 ten farklı olarak C5E diye geçiyor parlaklığı arttırılmış versiyonu . Ben de almadan araştırmıştım 55 inç olanını 1 aydır kullanıyorum aşırı memnunum

Aynı şekilde 55İnç olanı da 56.699 TL ye düşürüyor.
stok biterse stok uyarısı al butanına tıklayıp mail girin .
Stok gelir gelmez mail geliyor
iyi fiyat

Fiyat iyi martta bu fiyatlara 65c46 almıştım. Gözüme küçük geliyor artık:) 75" olarak fiyatlar nasıl?

Yani LG bu konuda ne garantisi veriyor bilmiyorum ama Oled panellerde burn in sorunu yüzünden 5-10 yıllık Burn in Gibi sorunlara Karşı Garanti. Veren firmalar vardı daha doğrusu firmaların modeli diyeyim modele bağlı olarak garanti durumu değişebiliyor ama yanlış hatırlamıyorsam LG’de Garanti veriyordu samsung gibi vs.

Yani LG bu konuda ne garantisi veriyor bilmiyorum ama Oled panellerde burn in sorunu yüzünden 5-10 yıllık Burn in Gibi sorunlara Karşı Garanti. Veren firmalar vardı daha doğrusu firmaların modeli diyeyim modele bağlı olarak garanti durumu değişebiliyor ama yanlış hatırlamıyorsam LG’de Garanti veriyordu samsung gibi vs.
Bir ara veriyorlardı ama şuan hiçbiri buna ek garanti vermiyor. Artık çok yanma oldu da zarar mı ettiler başka sebepler mi var bilemiyorum ben bunu görünce almama kararı vermiştim.

5-10 yıl garantiyi kim veriyor onu da biliyor musun acaba. Bence bu kadar parayı 2-3 sene sonra yanacak bir cihaza vermek mantıklı değil. Miniled almak daha mantıklı

lg nin 2 tane oled tv si var ikiside 3. senesinde panel yanığı oldu kesinlikle tavsiye etmem

Bir ara veriyorlardı ama şuan hiçbiri buna ek garanti vermiyor. Artık çok yanma oldu da zarar mı ettiler başka sebepler mi var bilemiyorum ben bunu görünce almama kararı vermiştim.
Şimdi baktım harbiden kaldırmışlar o kampanyaları BEKSKSKSNJSD

Oled Monitörlerde vs hala kampanyalar var ama TV’lerde yok şahsen ben Oled almazdım firmalar Kampanyayı kaldırdıysa demek ki çok fazla burn in oluyormuş vs. Mini ked veya QLed alınmalı o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5-10 yıl garantiyi kim veriyor onu da biliyor musun acaba. Bence bu kadar parayı 2-3 sene sonra yanacak bir cihaza vermek mantıklı değil. Miniled almak daha mantıklı
Samsung ve adını hatırlamadığım bir marka veriyordu ama Arkadaş çın biri kaldırdıklarını söyledikten sonra baktım ve dediği gibi kaldırmışlar artık hiç biri vermiyor burn in garantisi

Geri