Lg g5 hala alınır mı babam kullanacak

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
341
merhaba babamın oyle oyunla falan işi yok facebooka giriyor kasmasın donmasin sonra banka uygulamalari yuklensin yeter diyor kamerasida orta derecede çekse yeter diyor bende bi lg g5 buldum 2 bataryali 4-32 kutulu 1300 tl diyor bana mantıklı geldi şuan babamın kullanıdıg telefon j7 prime 2 ona göre cevap verirseniz sevinirim

Şuan g7 kullanıyorum ben 2019 da almıştım hala kasma donma yok şuan oyun oynamıyorum ama. 2024 e kadar sürekli oyun oynuyordum orjinal batarya üzerinde şarjı çabuk gidiyor özellikle mobil veride wifide idare eder ama g5 kasma yapabilir cizahı 5-10 dk kurcala bence öyle al

merhaba babamın oyle oyunla falan işi yok facebooka giriyor kasmasın donmasin sonra banka uygulamalari yuklensin yeter diyor kamerasida orta derecede çekse yeter diyor bende bi lg g5 buldum 2 bataryali 4-32 kutulu 1300 tl diyor bana mantıklı geldi şuan babamın kullanıdıg telefon j7 prime 2 ona göre cevap verirseniz sevinirim
ya kendi telefonunda kalsın yada redmi note 8 falan al yada eski amiral gemilerine bak o telefon kronik sorunlu

ya kendi telefonunda kalsın yada redmi note 8 falan al yada eski amiral gemilerine bak o telefon kronik sorunlu
vallaha normalde ben s8 s9 almak istiyorum onlarda 3k falan yazıyor gereksiz pahali g5 lerde bu fiyatlarda makul gibi geldi ama ne gibi kronigi var soylermisiniz hocam bilmiyordum

vallaha normalde ben s8 s9 almak istiyorum onlarda 3k falan yazıyor gereksiz pahali g5 lerde bu fiyatlarda makul gibi geldi ama ne gibi kronigi var soylermisiniz hocam bilmiyordum
G5 Çok Kronik Bir Telefon .

3bin civarına yakınlarınızda LG v30+ bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. İşlemcide oldukça güçlüdür eski amiral gemisidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 3 yıl kullandım düşürüp arka camını kırdım 3 4 senedirde arka camı ve ön camının bir kısmı kırık şekilde annem kullanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi sahibinden baktım millet çok saçma fiyatlara koymuş dediğim fiyatlarda bence en alınabilir telefon

LG lerde iki yıldan sonra anakartlarında kronik kapanma ve açılmama problemi oluyordu direk gidiyordu telefon sanki bilerek yapılmış gibi G3 ve G4 de vardı G5 o bilmiyorum

bootloader kilidi açılmayan ilerde hurda fiyatına telefon alırısn direk LG alma

g5 lerde bootloader kilidi mi var anlamadım
bootloader kilidi custom rom ve root atmaya izin veren kilittir g5 üstü maalesef açılmıyor bunu kırmak için baya bilgi gerek onuda yapan yok öyle kaldı

bootloader kilidi custom rom ve root atmaya izin veren kilittir g5 üstü maalesef açılmıyor bunu kırmak için baya bilgi gerek onuda yapan yok öyle kaldı
android 8 de yeter babama facebook bide banka uygulamalari yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,059
Üyeler
184,565
Son üye
ygtcnz
Geri