Telefon olarak LG ye hatta LG nin G modelini almayı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çok dayanıksız ve aniden bozulma gibi durumları oluyor. Ömürleri en fazla 2 sene oluyorMerhabalar, telefon almak istiyordum, şuan 1300 TL bütçem var. İkinci el daha mantıklı geldi ve benim için kamera çok fazla önemli. LG G6'ya rastladım. Sizce alınır mı? Veya başka tavsiyeleriniz olur mu?
Artık alınmaz bende şuan LG G6 kullanıyorum artık kasmaya başladı. 3 yaşından fazla sanırım.Merhabalar, telefon almak istiyordum, şuan 1300 TL bütçem var. İkinci el daha mantıklı geldi ve benim için kamera çok fazla önemli. LG G6'ya rastladım. Sizce alınır mı? Veya başka tavsiyeleriniz olur mu?
Bende 3 yıldan fazladır kullanıyorum. Sadece arada bir kasıyor. Herhalde bi 3 yıl daha kullancam.@Emirhandkee neden kızdın dostum? aksini idda edemezsin kendim kullandım
Bütçeyi belirtmiştim :/İkinci el almayacaksanız TCL Plex'e bakabilirsiniz kamera tarafında sizi üzeceğini hiç sanmıyorum ancak markanın yeni olması ve Türkiye pazarındaki parça sıkıntısı ne olur bilmem.
O nasıl G6 ise.Alınmaz hocam birebir şahit oldum kardeşimde aldı 2.el G6 arayüzde çok kasıyor ve çok ısınıyor alıp sattık 1haftada hiç bulaşma bence.
Teknoloji şans işidir zaten ama genel olarak öyle maalesef G modeller. Bende G3 vardı 2 sene kullandım bir ara telefonda müzik dinlemek için uygulamayı bir açtım tak telefon kapandı, kapanış o kapanış bidaha selam vermediBende 3 yıldan fazladır kullanıyorum. Sadece arada bir kasıyor. Herhalde bi 3 yıl daha kullancam.