Neler Yeni

S24 mü s25 mi alınmalı ?

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sercan
S24’te exynos işlemci olduğu için ben pek sıcak bakamıyorum. Bence S24 ailesinin alınabilir tek telefonu Ultra modeli
ultra çok pahalı ve bence çok kaba telefon
fiyatlar maalesef bel büküyor o paraları verince insan üzülüyor
ultra alsam hem pahalı hemde çok kaba bir telefon alıyor olacağım
çok kararsızlık var

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamza Kağan ERATA
ekran olarak çok fazla ben büyük ekran seven birisi değilim o yüzden düz hoşuma gidiyor ios alışkanlığı sanırım iphone bakıyorum ama fiyatları çok uçuk bu fiyatlar bu telefonlara verilirmi emin değilim xiomi 14t falan diyorlar ama xiaomi marka olarak beni hiç çekmiyor ( seveni illaki vardır) ama bu fiyatları verip elindeki telefon xiaomi yani biraz kararsızlık var ve birazda dönem olarak kötü bir dönem telefonların tam çıkış zamanları iphone se 4 diye bir model gelecek diyorlar ama samsungun bu modelleri ile rekabet etmez öğrenci telefonu olur diye düşünüyorum
iOS sistemini sevdiğim için se4 bekliyorum bende şuan ip11 kullanıyorum bu paraya ip13 alınır ama se4 işlemci olarak daha iyi olacak ve daha uzun ömürlü iOS sevgim olmasa Samsung çok daha mantıklı tabii bana göre telefon alırken Samsung ve iPhone nün dışına çıkılmamalı yapay zeka konusuna gelirsek s25 deki yapay zeka s24 dede olur bence güncelleme ile

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sercan
iOS sistemini sevdiğim için se4 bekliyorum bende şuan ip11 kullanıyorum bu paraya ip13 alınır ama se4 işlemci olarak daha iyi olacak ve daha uzun ömürlü iOS sevgim olmasa Samsung çok daha mantıklı tabii bana göre telefon alırken Samsung ve iPhone nün dışına çıkılmamalı yapay zeka konusuna gelirsek s25 deki yapay zeka s24 dede olur bence güncelleme ile
bu ben resmen bu ben :D
bir tarafım ios sevdası ama diyor ki kafam bu kadar para verilirmi bir telefona değmez
diyorum ki se4 bekleyeyim, öğrenci özelliğinde tek kameralı 0.5x bile olmayan bir telefon
samsung alayım diyorum s24 güzel tasarım olarak falan şık ama s25 yaklaşıyor
kısır döngüye girdim :D

Hamza K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Hamza Kağan ERATA
S24’te exynos işlemci olduğu için ben pek sıcak bakamıyorum. Bence S24 ailesinin alınabilir tek telefonu Ultra modeli
Sırf görünüşü ve elle tutulmasında bende bıraktığı rahatsızlıktan dolayı almayacağım bir telefo
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ben resmen bu ben :D
bir tarafım ios sevdası ama diyor ki kafam bu kadar para verilirmi bir telefona değmez
diyorum ki se4 bekleyeyim, öğrenci özelliğinde tek kameralı 0.5x bile olmayan bir telefon
samsung alayım diyorum s24 güzel tasarım olarak falan şık ama s25 yaklaşıyor
kısır döngüye girdim :D
Kamera ile çok işim olmadığı için beni etkilemiyor, çipi güçlü olsun uzun yıllar beni götürsün kâfi, s serisinin base modellerinin tasarımları gerçekten çok hoş boyutları ve tutuş hissiyatı, sen en iyisi yeni modellerinin çıkmasını bekle ikisininde sonra karar verirsin

Son düzenleme:

DarkSaber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
S. F
ultra çok pahalı ve bence çok kaba telefon
fiyatlar maalesef bel büküyor o paraları verince insan üzülüyor
ultra alsam hem pahalı hemde çok kaba bir telefon alıyor olacağım
çok kararsızlık var
Fiyatı konusunda bir şey diyemem bence hiç bi telefon o fiyatları hak etmiyor. Tasarımı ise aksine benim çok hoşuma gidiyor güzel bir kılıf ile kullanıldığında herkesi kendine hayran bırakacak yakışıklılığa sahip :D (Kabadan kastın galiba büyük ekranlı olması? Se4 modeli düşündüğüne göre küçük telefon istiyorsun?)

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sercan
Fiyatı konusunda bir şey diyemem bence hiç bi telefon o fiyatları hak etmiyor. Tasarımı ise aksine benim çok hoşuma gidiyor güzel bir kılıf ile kullanıldığında herkesi kendine hayran bırakacak yakışıklılığa sahip :D (Kabadan kastın galiba büyük ekranlı olması? Se4 modeli düşündüğüne göre küçük telefon istiyorsun?)
evet hocam ben çok büyük telefon seven birisi değilim benim için 2 önemli özellik var biri kamera diğeri küçük ve şık tasarım
ama büyük ekran sevende çok

Top Bottom