Neler Yeni

S24 mü s25 mi alınmalı ?

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
beni de s serisi çekiyor yani hem fiyat hem de performans olarak
ios evet tartışmasız tasarım ve yazılım olarak kamera olarak iyi durumda ama bu kadar fiyatları verdikten sonra insan hepsini kusursuz bekliyor ama o da yok yani 70-80k para verip 60hz ekran nedir veya batarya performansı olsun.
samsungunda eksiği var mı var hala tasarım olarak bence gerideler. özellikle ultra modelleri kalas gibi bişi. tabletten farkı yok ama en azından diyorsun ki bu kadar ekmek bu kadar köfte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.sihirlielma.com/2024/11/14/iphone-se-4un-uretim-takvimi-belli-oldu/
bu geliyor ama bence s serisinin özellikleri ile rekabet edecekmi veya s24 den iyi olabilirmi emin değilim
Tasarim ve kamera olarak s den iyi degil dostum yazilim olarak da artik cok ciddi fark kalmadi. Artik applenin bi olayi kalmadi cunku cidden sacmalamaya basladilar. Duz serilerini kullanan insan cok ve 60hz telefon uretiyorlar gecen biri yazmisti "adamlar oyle bi 60hz yapiyorki 120hz s24ultradan daha iyi " diye , aklım almadı.

poinee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Sercan
Tasarim ve kamera olarak s den iyi degil dostum yazilim olarak da artik cok ciddi fark kalmadi. Artik applenin bi olayi kalmadi cunku cidden sacmalamaya basladilar. Duz serilerini kullanan insan cok ve 60hz telefon uretiyorlar gecen biri yazmisti "adamlar oyle bi 60hz yapiyorki 120hz s24ultradan daha iyi " diye , aklım almadı.
yani 16 nın fiyatı pahalı o fiyatlara 60hz ekran komik gerçekten ve 120hz nin 60hzden daha iyi olduğu ve akışkan olduğu gerçek. fazla fanboyluk yapıyor insanlar. ben daha küçük ve sade olduğu için ios seviyorum. s24 ultra bana kalırsa özellikleri olarak canavar gibi ama kalas gibi telefon yapıyorlar tablet gibi. samsungun tek eksiği düz s24 ile ultra arasında özellik olarak dağ gibi farkın olması. Bu farkı azalttıkları gün iosu yerinden oynatabilir. ve artık androidden kurtulup kendi işletim sistemlerini getirmeliler artık diye düşünüyorum.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Görkem çetinkaya
yani 16 nın fiyatı pahalı o fiyatlara 60hz ekran komik gerçekten ve 120hz nin 60hzden daha iyi olduğu ve akışkan olduğu gerçek. fazla fanboyluk yapıyor insanlar. ben daha küçük ve sade olduğu için ios seviyorum. s24 ultra bana kalırsa özellikleri olarak canavar gibi ama kalas gibi telefon yapıyorlar tablet gibi. samsungun tek eksiği düz s24 ile ultra arasında özellik olarak dağ gibi farkın olması. Bu farkı azalttıkları gün iosu yerinden oynatabilir. ve artık androidden kurtulup kendi işletim sistemlerini getirmeliler artık diye düşünüyorum.
Daĝ gibi fark yok dostum.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutluhan bayrakcı
S24 şuan iyi fiyatlara satılmakta.
Benim için ekran boyutu ve özellikleri bakımından iyi durumda fiyatıda normal fiyatlarda
sizce s24 almak mı yoksa s25 beklenmeli mi ? her sene ocak şubat arası çıkıyor
s24 ile aynı fiyatlara gelirmi ne düşünüyorsunuz ?
başka telefon tavsiyeleriniz varmıdır ?
s25 in 35 k olmayacağı inancındayım fakat 25 24 ten mutlaka daha iyi olur

Mitra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Birol Olcaytürkan
İphone pro ve pro max modelleri 120hz değil mi? Ben öyle biliyorum..

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Onur a.
S23 ile s24 neredeyse aynı özelliklere sahip. Hatta firma özür diledi üstüne bir şey koyamadık diye. S23 serisinin daha gblı plus ultra tercih ederdim ama daha yeni olsun istersen s25 beklemen mantıklı s24 tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
ulaş dursun
s24 ün tek falsosu exynos işlemcisi. snapdragon olsa ben zaten alıcaktım o telefonu. s25 de bilmiyorum ne koyarlar ama snapdragonsa kesinlikle beklemeye değer.

DarkSaber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
S. F
S24’te exynos işlemci olduğu için ben pek sıcak bakamıyorum. Bence S24 ailesinin alınabilir tek telefonu Ultra modeli

Top Bottom