Neler Yeni

Lg monitörmü yoksa asus mu

GeZgiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mevlüt Yıldırım
Renkler nasıl hocam oyunda bi sıkıntın oluyormu

GeZgiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mevlüt Yıldırım
Birde arkadaşlar şuanda babamgilin gözünde bir monitöre 1700 tl bağlamak saçma geliyor nasıl ikna edebilirim seri taktik

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak

war20anty

80+ Bronze
Birde arkadaşlar şuanda babamgilin gözünde bir monitöre 1700 TL bağlamak saçma geliyor nasıl ikna edebilirim seri taktik
Sistemin iyiyse sisteminin iyi olduğunu söyle. Monitör almazsanız bu kadar iyi bir sistemden faydalanamayacağınızı söyleyin.

GeZgiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mevlüt Yıldırım
Sistemin iyiyse sisteminin iyi olduğunu söyle. Monitör almazsanız bu kadar iyi bir sistemden faydalanamayacağınızı söyleyin.
Aslında sistemim lol hariç 144 fps vermiyor fakat önümüzdeki sene üniversite sınavına gireceğim ve kendi şehrimde okuyacağımı düşünüyorum ve belli bir puanın üzerinde üniversite kazanırsam yeni PC alacaklarını söylediler mesela o zaman için 7k ya sistem toplarsam 2 k da monitör dersem cayarlar diye düşündüğüm için almayı düşünüyorum babamda bana bizim işimizi 900tl lik monitörler görmezmi diyor görmez desem yalan ama alabilecek durumumuz varken bence almalıyız veya ileride kullanmayı bırakırsın diyor 17 yaşındayım çocuk gibi oyun oynuyorsun diyor mevzu bu

war20anty

80+ Bronze
Aslında sistemim lol hariç 144 fps vermiyor fakat önümüzdeki sene üniversite sınavına gireceğim ve kendi şehrimde okuyacağımı düşünüyorum ve belli bir puanın üzerinde üniversite kazanırsam yeni PC alacaklarını söylediler mesela o zaman için 7k ya sistem toplarsam 2 k da monitör dersem cayarlar diye düşündüğüm için almayı düşünüyorum babamda bana bizim işimizi 900tl lik monitörler görmezmi diyor görmez desem yalan ama alabilecek durumumuz varken bence almalıyız veya ileride kullanmayı bırakırsın diyor 17 yaşındayım çocuk gibi oyun oynuyorsun diyor mevzu bu
Oyun oynamanın çocuklukla alakası yok ki. Yalan söylemiş olmuyorsun aslında gelecekte alacakmışsın sistemi monitörü şimdiden al rahatla.

GeZgiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mevlüt Yıldırım
Oyun oynamanın çocuklukla alakası yok ki. Yalan söylemiş olmuyorsun aslında gelecekte alacakmışsın sistemi monitörü şimdiden al rahatla.
Bende monitör hakkında aynı düşüncelere sahibim ama ailem boş iş olduğunu iddia ederken akşamları 4 5 saat TV izliyorlar

Top Bottom