Neler Yeni

🔥İndirim Lg Ultragear 24" IPS 180Hz 1ms(gtg) Monitör 🔥3.449 TL (Bugüne Özel)

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Tek eksi yanı o ama hem kontrastı, hem max parlaklığı, hem renkleri, hem gecikmesi süresi iyi olsun derseniz zaten 3.5'a öyle bir monitör yok 100 dolar bile etmiyor aldığımız fiyat. Gözden 5-6k yı çıkartacaksınız. Ki onlarda da bile illa olumsuz bir şeyler çıkıyor.
5K'ya hepsini bundan daha iyi sunan var o kadar değil. Ama monitörlerin 3.1-3.2'den başladığını düşünürsek çok iyi yani.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yok demedim ki. :D 5-6k gozden cıkarılırsa kontrastı daha ıyı monıtor bulunabilir. Ama onlarda da problemler çıkabiliyor. AOC önerildi önerildi ondan sonra kaç tane şikayet konusu açıldı.
AOC'u önerenlerden biri de (başı daha doğrusu) benim. O monitör 2018'den beri piyasada olan ve bu sefer olduğu gibi her seferinde F/P olan bir modeldi. Bugüne kadar da öyle bir sorun yoktu. Büyük şanssızlıktı bilmemize imkan yoktu. Ama çok da sıkıntı değil zira hepsi garanti kapsamında ve garanti de 3 yıl AOC monitörlerde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
kaan kaya
Lg kendi sitesinde 3300 sattı 2-3 gun once cuma indirimlerinde de belki o fiyata dusebilir en dusuk fiyati olara baz alabilirsiniz. Ayni monitoru kendimde kullaniyorum olu piksel ghosting yok dp kablo cikiyor icerisinden kenarlarda isik sizmasi mevcut.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Yakup Bolat
KODADI100 kodu ile 100tl daha düşüyor

Top Bottom