Neler Yeni

🔥İndirim LG UltraGear 24GN53A-B 144HZ / 2.499,00TL

Checkmate

80+ Silver
kime göre ? adam açıklamasını da yapmış. Yıllardır TN kullanıyorum beni sat ips al demedi
Önce yazdıklarımı okumanı tavsiye ederim.
Artık TN paneller eskisi gibi berbat görüntü vermiyor karşıdan bakınca gayet IPS panellerle yarışacak görüntü verenler var.
Tn panel de kullandım ips panel de kullandım sırf bir tık daha akıcı olsun diye TN alınmaz, ki yan yana koysan aradaki farkı algılaman bile aşırı zor. Alanların çoğu esporcu değil gecikmesi bir tık daha iyi olacak diye gidip de renkleri kötü gösteren monitör alınmamalı. Sen bu monitörden 7/24 oyun oynamıyorsun, film video vs de izliyorsun. Ve evet renk olarak arada ciddi fark var tn den ips e geçince anlaşılıyor fakat halihazırda tn kullanıyorsanız farkı göremeyebilirsiniz. LG flatron e1969 dan Philips 224e ye geçtim şu an lg monitörden hiçbir şey izleyesim gelmiyor renkler o kadar kötü geliyor ki.

Coolpanda

80+ Silver
Tn panel de kullandım ips panel de kullandım sırf bir tık daha akıcı olsun diye TN alınmaz, ki yan yana koysan aradaki farkı algılaman bile aşırı zor. Alanların çoğu esporcu değil gecikmesi bir tık daha iyi olacak diye gidip de renkleri kötü gösteren monitör alınmamalı. Sen bu monitörden 7/24 oyun oynamıyorsun, film video vs de izliyorsun. Ve evet renk olarak arada ciddi fark var tn den ips e geçince anlaşılıyor fakat halihazırda tn kullanıyorsanız farkı göremeyebilirsiniz. LG flatron e1969 dan Philips 224e ye geçtim şu an lg monitörden hiçbir şey izleyesim gelmiyor renkler o kadar kötü geliyor ki.
Halihazırda bir 4K IPS 300cd parlaklığa sahip monitörüm var (aslında 3 tane IPS monitörüm var) ve TN panel 300cd parlaklığa sahip monitörüm var. Net olarak söyleyebilirim ki elimdeki TN panel konstrat olarak çok daha başarılı, ghostinge girmeye gerek yok.
Soldaki IPS Panel Acer Kbpmiix 27" UHD
Sağdaki TN Panel 1ms M2758Q-P

IMG_20230317_071951.jpg

darkshad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Umut Efe Başak
arkadaşlar şuanda kullandığım ekranında paneli TN beğeniyorum problem yok benim için alınır mı ? ghosting vs farklı bir problemi var mı acaba
( Üstüne şu kadar koyup IPS alamam maalesef zaten bütçem kısıtlı xd )

Kadirikoo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
AbdulKadir can akyıldız
Aldık bir tane bakalım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Halihazırda bir 4K IPS 300cd parlaklığa sahip monitörüm var (aslında 3 tane IPS monitörüm var) ve TN panel 300cd parlaklığa sahip monitörüm var. Net olarak söyleyebilirim ki elimdeki TN panel konstrat olarak çok daha başarılı, ghostinge girmeye gerek yok.
Soldaki IPS Panel Acer Kbpmiix 27" UHD
Sağdaki TN Panel 1ms M2758Q-P

Alıntıyı görüntüle
Her monitörün kalitesi farklı. IPS'lerden hem renk, hem gecikme, hem de kontrast olarak daha iyi TN paneller bulunuyor. Milletin ağzına takılmış "TN ALINMAZ" diye öyle gelip gidiyorlar.

2500'e satılan G3'ten çok daha iyi bu. Deli gibi Black smearing yerine hafif daha kötü görüntüyü yeğlerim.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Aras Şimşek
arkadaşlar yorumlara baktım yarısı boş bu ekranı 3 yıldır kullanıyorum da sisteminde vermişti abdullah abi 5 k ya denk gelmişti hatta 3 senedir bende aktif olarak kullanıyorum canavar gibi valoda cs de çok hızlı ekran gunluk kullanımda ise oyun dışı üzmeyen bi performansı var alınır yani 165 hz 1 ms va panel aoc bı ekran var onu kullanmıyorum mesela oyun performansında yanına yaklaşamıyor

Top Bottom