fasterde hafif ghosting oluyor fastta olmuyor. benim monitörüm LG 24GN600-B olsa da tamamen aynı monitörler sadce çıkış yılları farklı.ufo testte ikisinide dene fast olunca 0 ghosting oluyor.Niçin peki ne farkı var ? Faster daha iyi olmaz mı ?
Ghosting olur ondan diyoNiçin peki ne farkı var ? Faster daha iyi olmaz mı ?
Hazır modlar var ordan hangisini kullanıyorsun peki ?fasterde hafif ghosting oluyor fastta olmuyor. benim monitörüm LG 24GN600-B olsa da tamamen aynı monitörler sadce çıkış yılları farklı.ufo testte ikisinide dene fast olunca 0 ghosting oluyor.
gamer -1 de fkat kendime göre ayarladım ben. ayarlarım böyleHazır modlar var ordan hangisini kullanıyorsun peki ?
Freesync ben off yaptım açınca galiba input lag yapıyormuş. Ekranda da yırtılma olmuyor kapalıda kalması sorun olur mu?gamer -1 de fkat kendime göre ayarladım ben. ayarlarım böyle
freesync premium - extended
black stabilizer - 60
response - fast
parlaklık 100 contrast 70 keskinlik 60 gamma-mode 2 - color temp - warm dfc-off
biraz kapalıda biraz açıkta dene fark olmuyosa kapat fakat input lag konusunda bilgim yok.Freesync ben off yaptım açınca galiba input lag yapıyormuş. Ekranda da yırtılma olmuyor kapalıda kalması sorun olur mu?
Parlaklık 75Yeni monitör aldım LG Ultragear 24GN60R-B monitör renk ayarlarını veya başka ayarlarını atar mısınız ?
yok olmuyorParlaklık 75
Kontrast 75
Keskinlik 70
Response time fast
Renk tercihi warm
Gama ayarı 3 te benim ideal ayarlarım.
Bir de bir sorum olacak size monitöre yakın mesafeden baktığınızda 20-30 santim video ve oyunlarda piksellerin belirginleşmesi ( screen door) problemi oluyormu ?
bendede aynı monitör var ama 60 hz oluyo 144 olmuyo sende 144 müYeni monitör aldım LG Ultragear 24GN60R-B monitör renk ayarlarını veya başka ayarlarını atar mısınız ?
bendede aynı monitör var ama 60 hz oluyo 144 olmuyo sende 144 müParlaklık 75
Kontrast 75
Keskinlik 70
Response time fast
Renk tercihi warm
Gama ayarı 3 te benim ideal ayarlarım.
Bir de bir sorum olacak size monitöre yakın mesafeden baktığınızda 20-30 santim video ve oyunlarda piksellerin belirginleşmesi ( screen door) problemi oluyormu ?
144hz kullanıyorum. Ekran kartın güncel değilse güncelleyebilirsin.bendede aynı monitör var ama 60 hz oluyo 144 olmuyo sende 144 mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bendede aynı monitör var ama 60 hz oluyo 144 olmuyo sende 144 mü