V _Vendetta_ 80+ Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 21 Dün, 22:37 #1 Hocam LG 23.8 24GS60F-B model monitör satın aldım.Vesa kapağını bir türlü çıkaramadım var mı bilgisi olan?
Hocam LG 23.8 24GS60F-B model monitör satın aldım.Vesa kapağını bir türlü çıkaramadım var mı bilgisi olan?
freygasm 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 7,245 Dahası Reaksiyon skoru 3,983 İsim yusuf ecer Dün, 22:38 #2 _Vendetta_ yazmış: Hocam LG 23.8 24GS60F-B model monitör satın aldım.Vesa kapağını bir türlü çıkaramadım var mı bilgisi olan? Devamı için tıklayın... Çıkarmıcaksın ki? Buraya takıcaksın kolu. 3gün önce montajladım kuzene.
_Vendetta_ yazmış: Hocam LG 23.8 24GS60F-B model monitör satın aldım.Vesa kapağını bir türlü çıkaramadım var mı bilgisi olan? Devamı için tıklayın... Çıkarmıcaksın ki? Buraya takıcaksın kolu. 3gün önce montajladım kuzene.
V _Vendetta_ 80+ Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 21 Dün, 22:45 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 freygasm yazmış: Çıkarmıcaksın ki? Alıntıyı görüntüle Buraya takıcaksın kolu. 3gün önce montajladım kuzene. Devamı için tıklayın... kanka kapağa dokunup tıklatınca oynuyor kapakta bi boş bi mesafe var bence çıkabiliyor Bunun üstüne montajlayıp ondan sonra stanttan düşmesi korkutuyor
freygasm yazmış: Çıkarmıcaksın ki? Alıntıyı görüntüle Buraya takıcaksın kolu. 3gün önce montajladım kuzene. Devamı için tıklayın... kanka kapağa dokunup tıklatınca oynuyor kapakta bi boş bi mesafe var bence çıkabiliyor Bunun üstüne montajlayıp ondan sonra stanttan düşmesi korkutuyor