Neler Yeni

LGA Zamanı İçin Hazır Bilgisayar Toplar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baris kockar
Ben bu sene lgs ye gireceğim ve lgs sonrsi bir bilgisayar toplucağım fakat deneyimli deilim ve sizin attiginiz hazir sistemler hem uygun fiyatli hemde kaliteli oluyor o yüzden 6-7 haziran civari lgs sınavı özel bi sistem toplayabilirmisiniz sevgilerle❤ (kb arkadaşlar bütçem 12-14k ve full donanim olursa sevinirim)

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Ben bu sene lgs ye gireceğim ve lgs sonrsi bir bilgisayar toplucağım fakat deneyimli deilim ve sizin attiginiz hazir sistemler hem uygun fiyatli hemde kaliteli oluyor o yüzden 6-7 haziran civari lgs sınavı özel bi sistem toplayabilirmisiniz sevgilerle❤
Bütçe?

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bütçeni nasıl bilelim 20 binde önerebiliriz 9 binde

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bütçe vahiy olarak indiriliyor sanırım.

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
Ben bu sene lgs ye gireceğim ve lgs sonrsi bir bilgisayar toplucağım fakat deneyimli deilim ve sizin attiginiz hazir sistemler hem uygun fiyatli hemde kaliteli oluyor o yüzden 6-7 haziran civari lgs sınavı özel bi sistem toplayabilirmisiniz sevgilerle❤
bütçen ne aga eğer öğrenirsek öneririz birde abdullah abinin 5 haziranda çıkaracağı sisteme bak bütçen el verirse güzel olur muhtemelen o

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben bu sene lgs ye gireceğim ve lgs sonrsi bir bilgisayar toplucağım fakat deneyimli deilim ve sizin attiginiz hazir sistemler hem uygun fiyatli hemde kaliteli oluyor o yüzden 6-7 haziran civari lgs sınavı özel bi sistem toplayabilirmisiniz sevgilerle❤ (kb arkadaşlar bütçem 12-14k ve full donanim olursa sevinirim)
Toplayacağın zaman konuyu açman daha mantıklı çünkü stok sürekli bitiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bütçeyi sallıyoruz sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baris kockar
bütçen ne aga eğer öğrenirsek öneririz birde abdullah abinin 5 haziranda çıkaracağı sisteme bak bütçen el verirse güzel olur muhtemelen o
Dostum ama bildigim kadariyla o sistemler çok hızlı tükeniyor

J0kerr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Arda Albayrak
bu sistemi geçenlerde görmüştüm forumda ve hoşuma gitmişti bakabilirsin bu bütçede gine çok güzel sistemler görmüştüm linklerini bulabilirsem atıcam onlarıda monitör yok ama 1kfazlalık kalıyor ona da bakarsın

Top Bottom