Q9650 daha iyi. 200 lira verilir.Bütçemi aşıyor xeon e5450 Q9650'den iyi diye biliyorum alınır mı ? 200tl fiyat çekmiş
Xeon işlemciler iyi olur, server işlemcileri oldukları için baya güçlüler diye biliyorum. 1650'ye kadar yolu var birçoğunun. Uygun fiyattan Xeon yapıştır bence.Kendi işlemcimi satıp yeni işlemci alıcam imzada yazıyor sistem xeon e5450 düşünüyorum sizce nasıl ? Yatırım yapma cart curt demeyin kafamı yormayın.
Modsuz , Q9650 Alabileceğiniz İşlemcidir - Modlu , X5470 Alabileceğiniz En İyi İşlemcidirKendi işlemcimi satıp yeni işlemci alıcam imzada yazıyor sistem xeon e5450 düşünüyorum sizce nasıl ? Yatırım yapma cart curt demeyin kafamı yormayın.
Xeon işlemciler iyi olur, server işlemcileri oldukları için baya güçlüler diye biliyorum. 1650'ye kadar yolu var birçoğunun. Uygun fiyattan Xeon yapıştır bence.
Modsuz , Q9650 Alabileceğiniz İşlemcidir - Modlu , X5470 Alabileceğiniz En İyi İşlemcidir
220 yazmış Xeon E5450 için ben sıkı pazarlık yapabilirsem üstüne get ile alırım sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama adam açıklamaya modlu bios kurmanız gerekir diyor onu nasıl yapıcam ?Q9650 daha iyi. 200 lira verilir.
Modsuz , Q9650 Alabileceğiniz İşlemcidir - Modlu , X5470 Alabileceğiniz En İyi İşlemcidir220 yazmış Xeon E5450 için ben sıkı pazarlık yapabilirsem üstüne get ile alırım sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama adam açıklamaya modlu bios kurmanız gerekir diyor onu nasıl yapıcam ?
Usta ne diyorsun sen ben kendi bütçeme konuşuyorum bütçeye göre en iyi işlemci 200 civarı bütçemModsuz , Q9650 Alabileceğiniz İşlemcidir - Modlu , X5470 Alabileceğiniz En İyi İşlemcidir
Boşuna Demedim![]()
İnternetten bios indirip flasha yazıcan sonra flash kasaya takıp güncellemesini yapıcan. Bunun için ayrı konu da açabilirsin.220 yazmış Xeon E5450 için ben sıkı pazarlık yapabilirsem üstüne get ile alırım sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum ama adam açıklamaya modlu bios kurmanız gerekir diyor onu nasıl yapıcam ?
Çıkmaz diye biliyorum eski işlemci desteğini kesmezler.Mevcut işlemcide iken bios güncellesem sorun çıkar mı ?