Neler Yeni

LGBT'li olmak bir tercih midir hastalık mıdır?

LGBT

• Hastalık

Oylar: 41 70.7%
  • Tercih

Oylar: 17 29.3%

• Oy kullanan toplam üye
    58

Omnissiah

80+ Bronze
Golcü olduğun sürece sorun olmamalı yani forvet olmalısın top her zaman ayağında olmalı ki gelen pasları iyi değerlendirip kaleciye gol atabilirsin. Ama kaleye geçip topu kucaklayan kişi sen olmamalısın sonuçta en iyi defans saldırıdır

CaptainSpark

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
beyinde hepcil ve otcul ve etcil olmamızı sağlayan kısımlar vardır tek taraflı beslenmek nasıl zararlıysa.vcinsiyette buna benzer yani hastalıktır. tercih edilemez. sadece hastalık sonradan fark edilebilir. ancak bu hastalığın başlangıcı genetik olmak zorunda değildir. kişinin hayat tarzı hastalığın evresini başlatabilir.
erken tedavi her zaman kurtarabilir ama altını çiziyorum erken.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emirhan
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Son zamanlarda yoğun olarak sosyal medya hesaplarında görüyorum bir kesim hastalık psikolojik bir sorun diyor bir kesim hayır öyle değil tercih diyor tam olarak sizce bu nedir. Doğru veya yanlış olarak neler denir
.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Biyolojiye ters olduğundan yola çıkarak hastalık diyebiliriz, ben bunu şaapcam diye düşünüp karar vermiyorlar diye biliyorum. İçinden gelen bir şey, fabrika ayarları öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Joe
Hocam benim bildiğim islami usüllere göre bir hastalıktır. Yanlışım varsa düzeltilsin.

kutaybey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Kutay
GhwT0IsXQAAthnC.jpeg

kesinlikle hastalıktır.

Top Bottom