Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Gerçekten doğru söylüyorsunuz özellikle sjw kitle bu kolu eline aldığından beri ben inanmıyorum ki gerçekten kendi halinde yaşayan eşcinsel , transeksüel ve daha fazlasınu desteklediklerini düşünmüyorum sadece ekmek yiyorlar.Şimdi bende artık bir şeyler oturdu. LGBTQ+ eşcinsel haklarını savunan ve onların hakkı için avtivistlik yapan bir kuruluş değildir. LGBTQ+ bir örgüttür. Bazılarımız "böyük oyun yiğen" diyerek alay edecek biliyorum. Ama Dünya'da LGBTQ+ zırvalığı üstünden dönen bir global plan var: "Toplumu Cinsiyetsizleştirme Projesi"
ABD'de LGBTQ+'ı savunan bazı kişiler kitabında itiraf cümleleri var. "Toplum cinsiyetsizleşirse, günah işleme oranı artar. Günah işleme artarsa aptallık artar. Apta l toplumları yönetmek daha kolaydır."
ABD psikiyatri kuruluşları ve bir diğer global "saygın" kuruluşlar eşcinsellik dönüşüm/onarım terapisi tedavisini sahte bilim, zararlı uygulama olarak nitelemektedir. Buna ek olarak LGBT'nin yaygınlaşması için tonlarca para aktarılmaktadır. Bir oyun ve plan dönmektedir.
Avrupa'nın gözde ülkesi İsveç'te eğer eşcinsel hisleri olan biri psikiyatriste gidip "ben normal olmak istiyorum, böyle yaşamak istemiyorum" derse ve psikiyatrist ona "tamam bunun üzerine çalışabiliriz" derse psikiyatristin lisansı iptal edilip para ve hapis cezası veriliyor.
Türkiye'nin saygın psikiyatristlerinden Prof. Dr. Mustafa Merter kendisine gelen kişileri homoseksüellikten heteroseksüele çevirmeyi başarmış. Bu mümkündür.
Ben kendim eşcinsel hislere sahiptim. Ama kendi kendime terapimsi bir şey yaptım ve kendim çok kolay bir şekilde değiştim. Bunu söylememdeki amaç insanlar değişebiliyor. Değişebilir.
Daha sonra Avrupa'da iş şöyle. Düşünün sizin bir kızınız var. Kızınız diyor ki "ben kendimi erkek gibi hissediyorum". Eğer ki siz kızınıza "erkek" olarak hitap etmezseniz yani he/him/his ile hitap etmeyip she/her kullanırsanız kızınız sizden alınabiliyor [kız sizden ayrılmak istemese bile zorla alınıyor], size taciz suçu yüklenebiliyor ve kıza psikolojik destek vermek yerine "sen bir erkeksin, böylesin" deniyor ve o kıza "sen kız bedeninde hapsoldun, aslında erkeksin, sen yanlış bedende doğdun." denip kızı iyice psikolojik bunalıma sokuyorlar.
Bunun bir sürü örneği var. Bir örnek buyrun:
Daha sonra Google Bard, Google'ın yapay zekasını biliyorsunuz. Ona "Eşcinsel hisleri olan bireyin psikiyatriste gidip böyle yaşamak istemiyorum derse ve psikiyatrist ona yardımcı olabilirim derse psikiyatrist doğru mu yapmış olur? " dediğimde "Hayır yanlış olur. Eşcinsel hisleri olan biri hetero yapılamaz. Ona içinde bulunduğu duruma alışması için tevşik doğru olur." dedi. Ben Bard'ı zorladım ve noktasına virgülüne kadar aynı paragrafı, aynı cevabı tekrar tekrar söyledi. Çünkü tıkandı. Yapay zeka buna zorlanmış (programlanmış).
LGBT günümüzde Riot, Google, Microsoft cart curtun para kazanması için fonlanan bir örgüttür. LGBT eşcinsel bireyleri intihara sürükleyen bir örgüttür.
Malesef artık LGBT dediğimiz şey bir tanım değil sadece bazı kişilerin ekmeği ve emin olun ki bunlar o düşünceyi mahfedenler.
Homofobik sayılmam aslında kısacana ortadayım ne umrumda ne değil ama ne olursak olalım bu kişiler de insan unutmamamız lazım.
Bence yanlış ama başkasının doğrusu olabiliyor.
Kısacana arkadaşlar artık sjw kitle buradan çok ekmek yiyor bunların ekmeğine yağ sürmeyip gerçekten bu hayatı yaşayıp gerçekten sorun çekenlere yardım edelim . saçma sapan sjw'lere değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
açıkçası bu bence de olabilri ki teorikte olur gibi duruyor ancak çok fazla kombinasyon içinreisinden hepsinin aynı tutması çok zor gibi ama savaşlar fenan buna sebebiyet verebilir cidden düşünüdürücüYakın süreç içerisinde erkeklik bitecek. LGBT'den dolayı değil y kromozomunun bitmesinden dolayı. Tabii bu çok uzun süre sonra. Her şekilde tek cinsiyet/cinsiyetsizlik başlayacak. Ya doğal seçilim ya da kişilerin düşüncesi yoluyla.