nE? üzülme dostum, ben matematikten 18 boş bıraktım lgs ye girdiğim seneMatematikte 2 boşum var ;(
Saol ama, sürekli rekabet içerisinde olduğum arkadaşımın hiç boşu yok. Büyük ihtimalle aynı yanlışımız çıkar ama boşlardan geçer.Ana konu olarak belirtirseniz belkide gereksiz konuların önüne geçebiliriz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
nE? üzülme dostum, ben matematikten 18 boş bıraktım lgs ye girdiğim sene
Rekabet önemli, arkadaşınla iddiayamı girdin ?Saol ama, sürekli rekabet içerisinde olduğum arkadaşımın hiç boşu yok. Büyük ihtimalle aynı yanlışımız çıkar ama boşlardan geçer.
İddia değil ama sürekli okul denemelerinde benzer sonuçlar yapınca ister istemez rekabet oluştu. 2 boşumun birini sallayacaktım az kala, son anda boş bırakayım dedim. İyiki de bırakmışım.Rekabet önemli, arkadaşınla iddiayamı girdin ?
matematik çok önemli tek soruyla binlerce kişiyi geçiyorsun, maalesef o bende yok.
Evet boş bırakmalıydın. çünki yanlış daha fazla götürüyor.İddia değil ama sürekli okul denemelerinde benzer sonuçlar yapınca ister istemez rekabet oluştu. 2 boşumun birini sallayacaktım az kala, son anda boş bırakayım dedim. İyiki de bırakmışım.