Hayırlı olsun geçen sene orayı istiyordum Gediz Anadolu kazanmıştımManisa TOBB Bülent koşmaz fen lisesi kazandım bı h.o alırım
HO kardeşimManisa TOBB Bülent koşmaz fen lisesi kazandım bı h.o alırım
Kaç puanla girdin?Manisa TOBB Bülent koşmaz fen lisesi kazandım bı h.o alırım
Kaç puanla girdin?
Manisa Halil Kale Fen Lisesi bakabilir misin rica etsemDaha bakmadım ona.
Halil kaleye benim puan yetiyordu ben uzak diye seçmedim taban puanlar daha açıklanmadı sanırım.Manisa Halil Kale Fen Lisesi bakabilir misin rica etsem![]()
Halil Kale çok güzel lise idi ben geçen sene 3.40 dilime girdim ufak farkla kaçırdım 2/3 soru daha yapsam gelecektimHalil kaleye benim puan yetiyordu ben uzak diye seçmedim taban puanlar daha açıklanmadı sanırım.
Hocam öyle oluyor mu ilk kez duydum eğer öyleyse geçen sene Halil Kale en düşük 452 ile aldı benim ark 443 ile girdi benimde puan 435 ve tutuyor ama uzak diye seçmedim yani yüzdelik ve puanlar düştüHalil Kale çok güzel lise idi ben geçen sene 3.40 dilime girdim ufak farkla kaçırdım 2/3 soru daha yapsam gelecektim
Bu sene yüzdelik düşerse nakil isteyebilirim belki![]()
Düşmesi aslında iyi bir şey demek ki sınav zormuş.Hocam öyle oluyor mu ilk kez duydum eğer öyleyse geçen sene Halil Kale en düşük 452 ile aldı benim ark 443 ile girdi benimde puan 435 ve tutuyor ama uzak diye seçmedim yani yüzdelik ve puanlar düştü