Selam arkadaşlar bu forumu yazmıştım eksik yazmıştım yeniden yazıyorum neyse ben lgsden 400 aldım genel olarak 15 lik dilim istanbul olarak 14 lük dilimdeyim bana iyi bir özel okul önerisinde bulunabilirmisiniz lütfen
Bahçeşehir fazla istiyor diye biliyorum amaBahçeşehir
İStersen 90lık dilime gir parayı verirsen kabul ediyolarBahçeşehir fazla istiyor diye biliyorum ama
Kanka bilfene gittim almadılar 10 luk dilim istiyormuş parayı da verecektikİStersen 90lık dilime gir parayı verirsen kabul ediyolar
Bahçésehir farklı onlar sadece paraya bakıyolar ben 12lik dilimdeydim arkadaşım 30luk dilimdeydi o 40k veriyodu ben 20k veriyodum okulaKanka bilfene gittim almadılar 10 luk dilim istiyormuş parayı da verecektik
Bahçeşehir bozdu diyorlar aga ama başka biliyor musun senBahçésehir farklı onlar sadece paraya bakıyolar ben 12lik dilimdeydim arkadaşım 30luk dilimdeydi o 40k veriyodu ben 20k veriyodum okula
Ben sormicam kral eyvİzmir için soracak olan varsa öneri verebilirim
Elit hangisiydiDoğa falan var da en iyisi Bahçeşehir bence. Elit falan da olabilir.
İstanbuldaki kötüymüş. Doğaya bak birde.Elit hangisiydi
Doğada arkadaşım var ataşehir deki çok da iyi değilmişİstanbuldaki kötüymüş. Doğaya bak birde.