Neler Yeni

LGS 500 yapmak kolay mı

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben 2019'da girdim ve 478 aldım, yanlışlarımın hepsi dikkat hatasıydı, 500 yapabilirdim ama memnunum puanımdan. Herkesin söylediği şeyler ama doğru cidden; fazla ders çalışmak değil düzenli çalışmak önemli, telefonu kısıtla, sadece derse bağlanıp dış dünyadan kopma sıkılırsın ve çalışmayı bırakırsın, dersi derste dinle ve sınav günü moralin yüksek olsun.

Yavuz KAYIŞ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Yavuz KAYIŞ
arkadaşlar merhaba 8.sınıf a geçtim hergün 2 saat ders çalışıp tekrarımı yaparsam fen lisesine gidebilme ihtimalim var mı?
9.sınıf oldum bu sene ve her gün 5saat ders çalışmama rağmen sınaavda yyetiştiremedim ve 383 yaptım sana net tavsiyem
1 forumda dolaşma (bağımlılık yapıyor)
2 sosyal medyayı unut
3 haftasonu kendine 4 saat zaman ayır hoşlandığın şeyleri yap
Deneme çöz matematik iyi olsun hiç korkma
Sınav düşündüğün kadar zor değil
Bâşarılar

RaZeLegend

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Çağrı Yüceer
arkadaşlar merhaba 8.sınıf a geçtim hergün 2 saat ders çalışıp tekrarımı yaparsam fen lisesine gidebilme ihtimalim var mı?
8. sınıfın 2. doneminde basladım ve 460 puan çok kasmana gerek yok bence kendine inanırsan yaparsın ;) sonuçta senın de bir hayatın var

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
2 Saat çalışmayla bırak 500'ü 400 puan bile yapamazsın. 500 Puan için günlük en az 6-7 saat çalışman şart.
Hocam kişiden kişiye göre değişir tabi tam puan gerçekten çok zor ama ben günde ortalama 3 saat çalışarak yksde kendimi 5kya attım. Sınavda fizik fln daha zor olsa daha da öne atardım aslında ama pandemi yüzünden kolaydı birikme yaşandı.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Değil. Helede sınav zor ise daha zor. Ayrıca artık puana bakmasanız da yüzdelik dilime öncelik verseniz. Puanın yüzdelik dilim yanında pek bir önceliği yok

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Dostum şimdi meşhur bi söz var emek olmadan yemek olmaz diye

çalışma saatleri kişiden kişiye verimden verime değişir biri 10 dakika bakar su gibi ezberler diğeri saatlerce bakar anlayamaz ezberleyemez lakin

hedefin 500 ise veya bir fen lisesi ise çok büyük emekler vermek lazım günde 2 saat malesef yetmez ben de zamanında teog a girip fen lisesi kazanmıştım ve diğer fen lisesi kazanan 100 e yakın arkadaşım vardı hiçbiri günde 2 saatle kazanmadı en aşağısı 6 saat çalıştı yani eğer hedefin yüksekse bütün eksiklerini kapatmak ve fen lisesine gitmek istiyosan 2 saat çok az bir süre ihtimal olarak da düşük

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Hocam kişiden kişiye göre değişir tabi tam puan gerçekten çok zor ama ben günde ortalama 3 saat çalışarak yksde kendimi 5kya attım. Sınavda fizik fln daha zor olsa daha da öne atardım aslında ama pandemi yüzünden kolaydı birikme yaşandı.
Evet dediğiniz gibi kişiden kişiye değişir.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
500 puan için en az 4 saatini gözden çıkarman gerekiyor.Ben mesela en fazla 1 saat çalışmışımdır şu ana kadar.316 puan aldım.Pişman mıyım?Hayır tabii ki de.Yine olsa yine çalışmam.

kakao

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Furkan Koçak
Bu sene ki gibi matematik olursa yandınız

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,886
İsim
Okan Aslantaș
2 Saat çalışmayla bırak 500'ü 400 puan bile yapamazsın. 500 Puan için günlük en az 6-7 saat çalışman şart.
Șart değil șimdi o kișiden kișiye göre değisir ben hic calismadan sinavdan bir gun once internet kafeye gidip oyun oynamis adamim 420 puan almistim suan mezunum belki dediklerin senin icin gecerlidir ama o kisinin anlama kapasitesine bagli diye düşünüyorum

LahmatsuDcr

80+ Silver
İlk dönem günde 3-4 saat test çöz deneme çöz konu tekrarı yap. Dershaneye yazıl. İkinci dönem bir rahatlama hissi gelicek ona sakın aldanma aynı düzeninde devam et. Zaten son 2 ay her gün 90 soruluk 2 deneme ve 200 soru çözmen gerek bunları yaparsan iyi bir puanla kazanabilirsin fen lisesini. Ben 455 puanla Namık Karamancı Fen Lisesi'ni kazandım. Türkçe zorluk seviyesi 2019 LGS gibi olsaydı Antalya Fen Lisesi'ni kazanırdım rahat. Bunları yaparsan yüzdelik dilimin 0.5 falan yapabilirsin sınav zor olsa bile. Ben lanet bilgisayar bağımlılığımı bırakamadım çok pişmanım amacım 500 tam puandı olmadı.

Top Bottom