Neler Yeni

LGS 500 yapmak kolay mı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,249
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
arkadaşlar merhaba 8.sınıf a geçtim hergün 2 saat ders çalışıp tekrarımı yaparsam fen lisesine gidebilme ihtimalim var mı?
500 icin gundeilk baslarda 3-4 son aylarda 7-8 saat çalışmalısın. Ya da dahi falan olmalisin

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
arkadaşlar merhaba 8.sınıf a geçtim hergün 2 saat ders çalışıp tekrarımı yaparsam fen lisesine gidebilme ihtimalim var mı?
Kanka hergün düzenli olarak 1 saat çalışsan bile iyi bir puan alırsın.
Sosyal yaşantındnan ödün vermezsin.
Pc de oynarsın
Futbolda oynarsın
Gezersinde
Ama hergün düzenli olarak ilk önceliğin 1 saat ders olmalı.

Aquax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yağız sarıca
Her gün düzenli bir şekilde soru çöz kafana hangi ders eserse onu çöz ama arada bir değiştir pc yi çok oynama 2 3 saat haftasonları için idealdir gece yatmadan önce oyun oyna tavsiyemdir dersleri dikkatli dinle 1 senen gdicek sadece sonrasında seni mükemmel bir lise hayatı bekliyor olucak şimdiden bol şans :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

günde 3saat ile 2018 lgsde 455 yaptım ama sen bilirsin .d
yılın yarısında sınav yok dediler zaten çalışmadık marttan hazirana kadar böyle çalışıp yaptım
O senin zamanındı bu zamanda riske atmamalı bence

Atacaq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
atacan garip
Her gün düzenli bir şekilde soru çöz kafana hangi ders eserse onu çöz ama arada bir değiştir PC yi çok oynama 2 3 saat haftasonları için idealdir gece yatmadan önce oyun oyna tavsiyemdir dersleri dikkatli dinle 1 senen gdicek sadece sonrasında seni mükemmel bir lise hayatı bekliyor olucak şimdiden bol şans :))
Mesaj otomatik birleştirildi:

O senin zamanındı bu zamanda riske atmamalı bence
teşekkürler dediklerini dikkate alacağım

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
2 Saat çalışmayla bırak 500'ü 400 puan bile yapamazsın. 500 Puan için günlük en az 6-7 saat çalışman şart.
6-7 saat mi? geçen sene girdim sınava sıfır çalışmayla 370 aldım,6-7 saat ders çalışacağına o süre boyunca kitap okuyup öğrendiklerini uygulamaya döksün o kadar azimliyse.

Son düzenleme:

Aquax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yağız sarıca
6-7 saat mi geçen sene girdim sınava sıfır çalışmayla 370 aldım,6-7 saat ders çalışacağına o süre boyunca kitap okuyup öğrendiklerini uygulama döksün o kadar azimliyse.
Herkes kafasına göre dolaşıcak değil çoçuğun hayali var ki düzgün bir çalışma planı arıyor 6 7 saat de biraz fazla

Aquax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yağız sarıca
Herkes kafasına göre dolaşıcak değil çoçuğun hayali var ki düzgün bir çalışma planı arıyor 6 7 saat de biraz fazla
Yav ne yapıyorsunuz siz ya 8.sınıf bir çocuğa 7-8 saat ders çalış ne demek 3-4 saat verimli bir şekilde çalışsa rahatlıkla yeter zaten
Son 2 haftalık rutinimi söylüyim bari
Kalk el yüz yıkama kahvaltı 2 3 saat test mola
2 3 saat test akşam yemeği 1 saat test ve tekrar ve yatış benim rutinim böyle idi

Barneystinson

80+ Silver
Kardeşim 498 yaptı

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben en fazla 3 saat ders çalıştım, hatta bazı günler hiç çalışmadım ama genelde 1 saati buluyordu 380 yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,027
Üyeler
163,248
Son üye
Berk2004
Top Bottom